• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasili se kapiten i sportski direktor RK Borac: Treniramo "na suvo", kao u školi, kad učiš teoriju, a nemaš praksu...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kapiten Nebojša Grahovac i sportski direktor Damir Hasanović prokomentarisali situaciju u kojoj se nalazi ekipa Borca.

 Nebojša Grahovac i Damir Hasanović o situaciji u RK Borac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometaši Borca zvanično se spremaju za novu sezonu, koje je i prije samog početka neizvjesna, jer se igračima duguju najmanje tri plate, a otkazane su i sve pripremne utakmice.

U utorak su se oglasili i kapiten Nebojša Grahovac, te sportski direktor Damir Hasanović i osvrnuli se na situaciju u kojoj se nalaze igrači jednog od najpoznatijih rukometnih klubova na ovim prostorima.

"Mogu da kažem ispred igrača da se osjećam jako loše s obzirom na ovu novonastalu situaciju. U stvari nije novonastalu jer ovo traje duže vrijeme. Igrači nekako nalaze motiva da rade i treniraju jako dobro bez obzira na neisplaćene dugove i plate. Ima tu isto novih pojačanja kojima isto nije vjerovatno lako da gledaju to sve. Međutim, profesionalizam svih nas je na visokom nivou i nastavićemo dalje, bez obzira na ovu novonastalu situaciju. Otkazane su nam utakmice, treniramo 'na suvo', dobro smo radili, ali nikako da krunišemo tu našu igru. Radili smo dobro i nadam se da će uskoro da se riješe zaostali dugovi i da mirne glave možemo da uđemo u sezonu", rekao je Grahovac.

Sportski direktor Damir Hasanović rekao je da je situacija "сa sportske strane vrlo delikatna i čudna".

"Ovako nešto nisam još doživio. Planirali smo da nakon povratka sa Vlašića krenemo sa utakmicama, od turnira u Visokom gdje bismo imali protivnike nešto nižeg nivoa, potom turneje u Hrvatskoj i Sloveniji i da vrhunac bude Svesrpski kup u Banjaluci. Nažalost, to je sve otkazano. Ova situacija igračima ne donosi ništa, utakmice koje smo planirali od juna su otkazane i to nam ništa ne donosi. Situacija uopšte nije jednostavna, kako igrače motivisati... Evo uzeću primjer, to je kao da ideš u školu, učiš teoriju, a nemaš nikakvu praksu, ne znaš na čemu ćeš vježbati tu naučenu teoriju", rekao je Hasanović.

„Nadam se da će se pronaći rješenje jer ekipa to zaslužuje, Borac to zaslužuje. Ljudi sa kojima smo trebali igrati, Nekse, Našice, Celje.. pitaju, čude se, interesuje ih zašto se i kako se ovo dešava jednom ovakvom klubu. Borac je igrao i u najtežim vremenima, i u ratnim vremenima i nadam se da će se naći neko rješenje da ekipa igra, a ne samo da trenira, jer to nikome ništa ne donosi“, dodao je sportski direktor Rukometnog kluba Borac.

Možda će vas zanimati

Komentari 17

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Small Owl

Ljudi, nisam iz BL ali pratim kad stignem..Onaj Branković (bradonja, mislim da ne griješim prezime) je već dugo direktor. Kad slušaš, rekao bi čovjek da to sve ide kako treba, sve super...I onda odjednom se nema para, nema se za pripreme, turnire. U čemu je tu caka, jednostvno se nema dovoljno novca za ono što se želi ili je rat nekih struja ili nešto treće? Gdje je BEMA u čitavoj priči, Branković i on su ekipa? VIđeno je ovo bilo. Fudbal bar nekad nešto i može zaraditi pa i ima nekog smisla dati neku kintu, u rukometu teško..

Bivši igrač

Zamislite da nego dodje umesto njih u upravu i malo se više pozabavi papirima. Klašnice ne bi imala toliko kapaciteta. Ponudjene ostavke su samo predstava za Mila kojem je pun ...bradatog, kako sam kaže.

Borik

Ko sljedeći daje izjavu u pokušaju da se isprose neke pare? Svakih par dana nove gluposti čitam, ne odriču se ovi lako fotelja a niko ih ne doživljava, ispaštaju samo igrači i treneri(ne mislim na ove u prvom timu, njih treba otjerati u paketu) u tom klubu zbog vas

MIKI VELIKI

Vespa se pita isto kao i ja sto se pitam na Britanskom dvoru. Ugasili su klub. Laka vam noc

Yamaha

Zašto ste otkazali utakmice, igrajte ko vam brani

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC