• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mnogi su se javili sa ponudama podrške!" Oglasio se RK Borac: Ako se obećanja ispune, prebrodili bismo prvi talas krize

Autor Dragan Šutvić

Klub iz Gospodske ulice oglasio se novim saopštenjem.

 Saopštenje RK Borac stiže finansijska podrška Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometni klub Borac m:tel nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji pred start nove takmičarske godine.

Crveno-plavi su zbog toga otkazali odigravanje svih prijateljskih utakmica, pa i nastup na Svesrpskom kupu, ali bi za klub iz Gospodske ulice mogli da stignu bolji dani.

Kako je istaknuto u saopštenju kluba, postoje indicije da bi klupske finansije uskoro mogle da se poprave.

"Poštovani članovi, prijatelji i simpatizeri našeg kluba,

u svjetlu trenutne situacije koja je nastala usljed slabog punjenja planiranog budžeta za sezonu 2023/24, željeli bismo da vas obavijestimo o naporima koje preduzimamo kako bismo sačuvali našu ekipu i klub, te omogućili nastavak takmičenja.

Zadovoljstvo nam je da naglasimo da su se mnogi pojedinci, institucije i društveno-odgovorne kompanije već javili sa ponudama podrške, što nam uliva nadu za bolje sutra.

Sa nadom da će se sva obećana podrška realizovati, uspjeli bismo da prebrodimo prvi talas krize i sa optimizmom očekujemo početak prijateljskih utakmica, kao i Svesrpskog kupa.

Naša ambicija je da obezbijedimo sve što je potrebno za normalno funkcionisanje kluba, uključujući blagovremeno plaćanje naših igrača, članova stručnog štaba i dobavljača. Ovo je osnovni preduslov za očuvanje našeg sportskog bisera i njegovo daljnje rezultatsko i organizaciono napredovanje.

Hvala predsjedniku saveza Republike Srpske, gospddinu Marinku Umičeviću, kao i svima koji su do sada pružili podršku našem klubu.

Uvjeravamo vas da radimo naporno kako bismo prevazišli izazove koji su pred nama i nastavićemo da se borimo za uspjeh u svim takmičenjima", rečeno je iz kluba.

Svesrpski kup planiran je za 12. i 13. septembar u dvorani Borik, a planirano je učešće Borca m:tel, Sloge, Vojvodine i Partizana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

drzi se

drzi se vladimire.bez tebe taj klub ne bi postojao.sjecamo se kako si donosio trofeje na terenu,sad kao direktor uspijesno donosis probleme.kad ugasis klub onda si siguran da neces odgovarati za sve manifetluke

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC