• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro kreće postavljanje novog parketa u dvorani Borik: Šta će biti sa fitnes centrom?

Autor Haris Krhalić

Parket je u dvorani posljednji put obnovljen 2010. godine, a sada je došlo vrijeme za novi.

 Borik Izvor: Promo/KK Borac Banja Luka

Sportska dvorana Borik dobiće uskoro novi parket!

Prema nezvaničnim informacijama MONDO portala radovi na postavljanju novog parketa započeće nakon okončanja 29. međunarodnog sajma knjige „Banja luka 2024“ koji će se održati od 17. do 23. septembra u dvorani Borik.

Parket je u dvorani posljednji put obnovljen 2010. godine, a sada je došlo vrijeme za novi.

Vrijednost ovog projekta iznosi 341.400 KM, a za izvođača nakon raspisanog tendera izabrana je kompanija Trisar-inn sa sjedištem u Sarajevu.

Na zvaničnoj stranici ove kompanije se navodi da je osnovana 1989. godine te da se bavi, između ostalog, i opremanjem fiskulturnih sala i sportskih dvorana. Dugogodišnji su zastupnici ELAN-INVENTA za sportsku opremu.

Podsjećamo, Javna ustanova Sporski centar Borik raspisala je tender i javnu nabavku za izbor ponuđača za nabavku i ugradnju novog parketa u julu mjesecu. Ranije je raspisan i tender za adaptaciju prostora u suterenu dvorane Borik u fitnes centar u vrijednosti od 500 hiljada KM.

Međutim, na portalu Javnih nabavki juče je objavljeno obavještenje o poništenju postupka nabavke (broj: 24-1-3-164-4-14/24), a koje se tiče fitnes centra.

U obrazloženju za razlog poništenja se navodi:

„Izabrana grupa ponuđača u ostavljenom roku nije dostavila traženu dokumentaciju koja je bila uslov za zaključenje ugovora, te imajući u vidu činjenicu da je u postupku javne nabavke izabrana grupa ponuđača jedina dostavila prihvatljivu ponude i da se ne može postupiti u skladu sa članom 72. stav (3) tačka b) Zakona o javnim nabavkama BiH, odnosno ne može se ugovor dodijeliti onom ponuđaču čija je ponuda po redoslijedu odmah nakon ponude izabranog ponuđača jer ne postoji drugorangirani ponuđač, primjenom člana 69. stav (3) Zakona o javnim nabavkama BiH poništava se postupak javne nabavke radova – adaptacija prostora u suterenu SD „Borik“ u fitnes centar.“

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lašinari

Ovdje nema mjesta za kritiku. Sportskim radnicima i igračima je najbitnija podloga, koja se mijenja nakon 50 godina !!! Svaka čast na ovom izuzetnom uspjehu! Aj' Borac Aj' Banja Luka 💪

muljatori

To je kad prespavas cijelo ljeto.Dvorana zjapi prazna i sad kad pocinju sva takmicenja, pred izbore, sjete se mijenjati parket.

Borik Banjaluka

@muljatori A ti si kao nekada ušao u dvoranu? A šta misliš kada se objavljuje nabavka, odakle novac, jel se mora ispoštovati zakon? Onog momenta kada je Ustanova dobila novac od Predsjednika Republike kao donaciju raspisala je nabavku i provela zakonsku proceduru. Sve to traži vrijeme. Hejteru, nešto uradi u životu pa komentariši druge.

Borik

De promjenite i semafor više živi bili, pola dioda ne radi, ne znamo rezultat ni mi na terenu a ni publika

banjaluka

@Borik Diode se ne vide od zaštitne mreže ispred semafora. Probaj promijeniti mjesto 😂

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC