• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak je nenormalan, on je ludak!" Najljepša digla buru, promijenila mišljenje o Srbinu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnja peta teniserka svijeta je iskreno rekla da je nevjerovatno to što je uspio da uradi Novak Đoković do sada u karijeri.

 Judžini Bušar o Novaku Đokoviću Izvor: Instagram/geniebouchard/printscreen/MN PRess

Nekadašnja peta teniserka svijeta Judžini Bušar je u intervjuu kod takođe poznate teniserke Karoline Garsije pričala o brojnim izazovima svoje karijere, a dotakla se i Novaka Đokovića. Kada su je pitali za najboljeg tenisera ikada ona je iskreno rekla da joj je potpuno nevjerovatno sve to što Srbin uspijeva da učini. Priznala je da nije bila velika obožavateljka Novaka Đokovića i da je bila uvijek navijačica Rodžera Federera, ali tokom godina je morala da zastane i da prizna da je Novak ipak učinio potpuno nevjerovatne stvari.

"Ono što je on uradio je jednostavno nenormalno. To što je ustao i ostao pri tome u šta vjeruje je jako bitno. To na koji način i dalje pobjeđuje, kako to radi, kako se brine o svom tijelu... On kao da nije normalan, on je kao čudak očigledno", rekla je Judžini Bušar.

Vjerovatno najveći uspjeh karijere ove Kanađanke bio je Vimbldon 2014. godine. Tada je stigla do finala nakon što je te godine prvo došla do polufinala Australijan opena, pa polufinala Rolan Garosa. Petra Kvitova je tada pobijedila i deset godina kasnije Bušar priznaje da je Čehinja bila mnogo bolja raivalka.

"Bilo je tako brutalno. Do danas nisam ponovo pogledala to finale jer jednostavno ne mogu. Previše je bolno za mene", rekla je ona, a onda je otkrila i da će sada probati da promijeni sport i da se bavi piklbolom: "Jako je teška promjena dva sporta. Vidjećemo koliko će ovo trajati. Dosta toga zadajem sebi, radim neke super stvari van terena i nekada komentarišem teniske mečeve. Imam osjećaj kao da imam četiri posla", rekla je Judžini Bušar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC