• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez RS donira lopte i ljepilo za sve klubove!

Autor Dragan Šutvić

Klubovi koji djeluju u okviru Regionalnog saveza Banjaluka danas su preuzeli svoje poklone, dok će ostalima biti proslijeđeno putem pošte.

 Rukometni savez RS poklonio lopte i ljepila klubovima Izvor: Rukometni savez Republike Srpske

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević obezbijedio je, za sve klubove iz Republike Srpske, obezbijedio po dvije lopte i dvije kutije ljepila koje će svakako dobro doći klubovima.

Klubovi koji djeluju u okviru Regionalnog saveza Banjaluka danas su preuzeli svoje poklone, dok će ostalima biti proslijeđeno putem pošte.

Oni klubovi koji u sistemu takmičenja imaju dvije ekipe, kao što su Borac m:tel, ŽRK Borac, ORK BL, Višegrad HED i Sloga Doboj dobiće po četiri lopte i isto toliko kutija neophodnog ljepila.

"Prije svega želim da napomenem da smo mi jedan od rijetkih saveza koji nije uveo kotizaciju za takmičenje. Sada smo odlučili da dodatno pomognemo naše klubove loptama i ljepilom, jer znamo da se nalaze u nezavidnoj situaciji i sigurno da im je svaka pomoć dobrodošla. Moram istaći da smo kupili nekih 50 lopti za mini-rukomet i da imamo u planu da kupimo još 50", izjavio je Marinko Umičević.

Prvi čovjek RS RS napomenuo je da će završni turnir Omladinske lige Republike Srpske u svim kategorijama biti održan na jednom mjestu.

"Mi veliku pažnju posvjećujemo mladima i uvijek ističem da sam sa te strane i te kako zadovoljan, jer impozantan broj ekipa učestvuje u takmičenju. Naredne godine sve završnice biće odigrane u Banjaluci gdje imamo na raspolaganju dvije dvorane kao i otvoreni teren koji se nalazi pored našeg saveza", dodao je Umičević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC