• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska i Srbija igraju za žrtve poplava

Autor mondo.ba

Rukometaši Republike Srpske i Srbije odigraće humanitarnu utakmicu 16. juna u banjalučkoj dvorani "Borik" za nastradale od poplava.

 Srpska i Srbija igraju za žrtve poplava Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Zdravko Miličević je potvrdio "Glasu Srpske" odigravanje humanitarnog meča i dodao da će se "orlovi" predstaviti banjalučkoj publici u najjačem sastavu.

"Dogovorili smo se o svim pojedinostima i vjerujem da će to veče u Banjaluci biti pravi spektakl. Nadam se da je ova utakmica samo prva u nizu i da ćemo u budućnosti imati mnogo više sličnih akcija", rekao je Miličević.

Sav prihod od prodatih ulaznica biće doniran ljudima postradalim u katastrofalnim poplavama.

"Cilj nam je da koliko-toliko pomognemo unesrećenim ljudima. Cijena ulaznica će biti tri ili pet konvertibilnih maraka i vjerujem da će publika to prepoznati i napuniti dvoranu", rekao je Miličević.

Selektor Srpske na tom meču biće trener Dervente Zoran Dokić, koji će sigurno moći da računa na dvije velike zvijezde svjetskog rukometa - golmana Barselone Danijela Šarića i prvotimca Pari Sen Žermena Mladena Bojinovića.

"Prije svega velika mi je čast što sam dobio povjerenje i što ću predvoditi selekciju Srpske, pogotovo što je humanitarnog karaktera. Pripreme i sam rezultat na ovakvim mečevima nisu važni. Pošto sam i sam pretrpio posljedice poplave, prepustio sam ljudima iz Saveza da dogovaraju dolazak igrača iz inostranstva. Imamo mi i u domaćoj ligi dobrih igrača, kojima će meč protiv velikih zvijezda poput Marka Vujina, Momira Ilića, Darka Stanića i drugih mnogo značiti", izjavio je Dokić.

Obzirom da reprezentacija Bosne i Hercegovine dan ranije igra meč baraža na Islandu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, pitanje je da li će u sastavu Srpske biti Vladimir Vranješ, Dejan Malinović, Nebojša Grahovac, Peđa Dejanović, Mirko Mikić i drugi.

"Nadam se da će uspjeti da se vrate i da, ako ništa, svojim prisustvom uveličaju ovu priredbu", rekao je Miličević.

Susret između Srpske i Srbije igra se 16. juna s početkom u 20.15 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC