• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balkanski šampion Čeprkalo kod gradonačelnika

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić upriličio je prijem za Mihajla Čeprkala, banjalučkog plivača koji je na nedavno održanoj Balkanijadi za juniore u Sofiji osvojio zlatnu medalju na 100m slobodno, te bronzu na 100m delfin.

Mihajlo Čeprkalo nedavno je na Balkanijadi za juniore, koja je održana u Sofiji, osvojio zlatnu medalju na 100 metara slobodno, te s vremenom 50,85 postavio novi omladinski rekord BiH.

Takođe, plivač "22. aprila" zauzeo je treće mjesto na 100 metara delfin, te takođe oborio omladinski rekord s vremenom 54,74, što je bilo dovoljno za bronzanu medalju.

Veliki uspjeh banjalučkog plivača bio je povod za prijem kod gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića.

"Ovo je prilika da našim sportistima odamo priznanje i čestitamo na ostvarenim rezultatima. Podsjećam da je Mihajlo izabran za najboljeg sportistu Banjaluke za prošlu godinu. Poželio sam mu uspjeh i na predstojećim takmičenjima. On je uzor mnogim mladim sportistima u našem gradu. Imali smo stare šampione, zlatne olimpijce, evropske i svjetske, a sada dolaze neke mlađe generacije", poručio je gradonačelnik Banjaluke.

Čeprkalo se zahvalio prvom čovjeku grada na Vrbasu, te poručio da će učiniti sve kako bi opravdao očekivanja na predstojećem Evropskom i Svjetskom prvenstvu za juniore.

"Zahvaljujem se gradonačelniku na ovom prijemu, kao i gradu na podršci koju mi pružaju već godinama. Očekuju me dva jaka takmičenja, Evropsko juniorsko prvenstvo u Izraelu krajem juna, te Svjetsko juniorsko prvenstvo u SAD krajem avgusta. Nadam se da ću opravdati očekivanja i ostvariti dobre rezultate", poručio je banjalučki plivač i naglasio da se nada barem polufinalu, ako ne i finalu.

On je nedavno imao problema s ramenom, ali povreda je sada zaliječena.

"Rame je sada u redu, ali neću se vraćati na 1.500 metara jer zahtjeva mnogo više rada. Sada sam na 100 metara i to mi omogućava da manje treniram, a postižem rezultate koji su za mene prihvatljivi", dodao je Čeprkalo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC