• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pale domaćin četvrtog "Svesrpskog kupa": Šlag na kraju rukometne godine!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Predsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Marinko Umičević i član Upravnog odbora RS Republike Srpske Vladimir Branković najavili su u srijedu da će četvrti po redu "Svesrpski kup" biti održan u Palama 21. i 22. decembra.

 Svesrpski kup u Palama: Borac - Sloga, Vojvodina - Metaloplastika Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Na konfrerenciji za štampu u prostorijama RS RS u Banjaluci, saopšteno je da će četvrti po redu "Svesrpski kup" biti održan u Palama 21. i 22. novembra i da će kao predstavnici Srpske učestovati banjalučki Borac m:tel i Sloga iz Doboja, dok će boje Srbije braniti šabačka Metaloplastika i Vojvodina iz Novog Sada.

"Dogovoreno je da polufinale igraju ekipe iz Srpske, a u drugom da se sastanu timovi iz Srbije, kako bi dobili priliku da se borimo za trofej. Pripremljene su i medalje i nadamo se da će sve biti na izuzetno visokom nivou", rekao je Umičević.

Možda će vas zanimati

Više pojedinosti rekao je direktor Borca m:tel Vladimir Branković.

"Obavili smo sastanak sa predsjednikom RS Srbije Božidarom Đurkovićem i dogovorili pojedinosti turnira u Palama. To će biti šlag na kraju rukometne godine. Nastupiće dobojska Sloga, Borac m:tel iz RS, a iz Srbije će doći novosadska Vojvodina i Metaloplastika iz Šapca. Biće to lijep rukometni vikend, a mimo sportskog dijela, napravićemo i sjednice dva Upravna odbora da vidimo šta Srbija može da nam pomogne. Pokrenuli smo to pitanje, RS Srbije je obećao pomoć u loptama i drugim rekvizitima, vidjećemo na sastanku šta i kako mogu da nam pomognu s obzirom da dosta juniorskih i kadetskih reprezentativaca Srbije dolazi iz Srpske. A da bi ih bilo još više u budućnosti, trebaju nas podržati odnosno one slabije rukometno nerazvijenije opštine", istakao je Branković.

Organizator "Svesrpskog kupa" je Slavija iz Istočnog Sarajava, a pokrovitelj predsjednica Srpske Željka Cvijanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC