• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzmite maramice, Nenad priča o Janku: Suze zbog zlatne generacije! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Emotivna konferencija za medije selektora Nenada Zimonjića, člana generacije Srbije koja je osvojila Dejvis kup 2010. godine, koga je "sve stiglo" kada je govorio o penzionisanju Janka Tipsarevića.

 Nenad-Zimonjic-emotivna-konferencija-Janko-Tipsarevic-penzija-zlatna-generacija-Srbije-Dejvis-kup Izvor: MN PRESS

Možda će vas zanimati

 Srbija nije uspela da ode dalje od četvrtfinala novog Dejvis kupa, a dugo ćemo žaliti za čak tri propuštene meč lopte u dublu. Malo je falilo da pobedimo Ruse koji nastavljaju takmičenje.

Bio je to emotivan trenutak za naše reprezentativce pošto je ovaj poraz značio i da je profesionalnu karijeru završio Janko Tipsarević, nadali smo se da će potrajati makar do nedelje kada je bilo predviđeno finale, a ta želja posebno je bila jaka kod Nenada Zimonjića.

Možda će vas zanimati

Član generacije koja je 2010. godine osvojila "salataru" i sadašnji selektor Srbije teško je podneo eliminaciju - hteo je lepši oproštaj za prijatelja Tipsarevića.

Na konferenciji za medije posle poraza jedva je smogao snagu i kroz suze je govorio dok su ostali naši teniseri, zanimljivo sem Janka Tipsarevića koji na drugačiji način očigledno proživljava trenutak penzionisanja, spustili glave zbog plačnih očiju.

"Bilo je jako emotivno. To je Jankova poslednja... Izvinite. Izvinite, nije zbog pobede ili poraza... Ova četiri tenisera, kao i Filip, Duci, oni su zlatna generacija Srbije".

"Vidim ovo kao kraj jer je ovo Jankov poslednji meč, koji će uvek biti s nama i u budćnosti pošto smo dobri prijatelji. Nadali smo se da ćemo slaviti na kraju, ali nekad se ne desi ono što očekujete. Svi znaju koliko poštujemo jedni druge i brinemo jedni o drugima. Hvala im što su tu", zaljučio je Nenad Zimonjić svoj govor koji je zvanični profil Dejvis kupa opisao na zanimljiv način.

"Uzmite maramice, ovo će biti emotivno za gledanje".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC