• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priznanje od Norveške: Srbija igra najbolji napad, Silje je presudila

Autor mondo.rs

Selektor Norveške smatra da je na terenu bila izjednačena borba u svim segmentima, a da je pobjeda otišla na stranu Norvežanki zbog sjajnih odbrana Silje Solberg u drugom poluvremenu.

 Rukomet SP - Selektor Norveške - Srbija igra najbolji napad Izvor: MN PRESS

Srbija je izgubila od Norveške (25:28), ali ne da nije razočarala, već je protiv jednog od glavnih favorita na Svjetskom prvenstvu pokazala da u Japanu može još mnogo toga da pokaže, na kraju i da stigne do osnovnog cilja, a to je mjesto u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Koliko su dobro "orlice" odigrale protiv Norvežanki, svjedoči i izjava selektora jedne od najboljih selekcija svijeta - Islanđanina Torira Hergeirsona.

Možda će vas zanimati

 "Čestitke Srpkinjama na fantastičnoj borbi. Uvijek se bore odlično, ali ovo je trenutno tim koji igra najbolji napad na turniru. Igraju veoma disciplinovano, pametne su, imaju kvalitet na svim pozicijama. Znali smo da će biti teško. Na sreću, pobijedili smo, Silje Solberg je bila važna na golu, a sve ostalo je bilo jednako na terenu. Želim Srbiji sreću u nastavku takmičenja", rekao je selektor Norveške poslije pobjede svog tima.

Ingvid Bakerud smatra da je odigrana fantastična utakmica i da su obje ekipe pružile veliku borbu.

"Bila je ovo borba za svaku loptu, jaka odbrana na obje strane, oba tima su bila dobra. Imali smo odličnu Silje na golu i borile smo se, srećna sam da smo osvojili bodove", kratko je rekla rukometašica Norveške.

Ništa duži nije bio ni govor selektora Srbije Ljubomira Obradovića.

"U jednoj dobroj predstavi na ovom SP, pobijedila je Norveška. Čestitam joj i želim uspjeha u daljem takmičenju", dodao je srpski stručnjak.

Desni bek reprezentacije Srbije Jelena Lavko žali za propuštenom prilikom.

"Čestitke Norvežankama, tužna sam, ali i ponosna na svoj tim da smo se ovako borile protiv reprezentacije koja je uvijek u vrhu. Njihov golman je bio odličan, promašili smo neke zicere, nadam se da ćemo to popraviti", podvukla je Lavko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC