• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" sve bolji: Razlika je bila u odbrani

Autor mondo.rs

Rukometaši Srbije zadovoljni igrom u drugom prijateljskom meču protiv Egipta i ubedljivim trijumfom

 Rukomet-prijateljska-Srbija-Egipat-29-17-izjave Izvor: MN PRESS

Rukometaši Srbije ostvarili su ubedljivu pobedu protivg selekcije Egipta (29:17) u drugom prijateljskom duelu odigranom u Nišu.

Možda će vas zanimati

Tim Nenada Peruničića posle poraza u prvoj utakmici u Beogradu, promenio je neke stvari, pre svega u odbrani, i to je odmah dalo rezultat.

"Prikazali smo odličnu partiju, za razliku od prvog meča. Nismo mnogo menjali, držali smo se onoga što valja i razlika je bila u odbrani. U napadu smo bili strpljivi, primiti 17 golova od jednog Egipta je za svaku pohvalu. Posle Nove godine očekuju nas ozbiljniji rivali, očekujem dobar rukomet, da probamo da pariramo najboljim selekcijama u poslednjih deset godina", naveo je Stefan Vujić posle pobede.

I Bogdan Radivojević apostrofirao je dobru igru u odbrani.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i mislim da svi treba da budemo prezadovoljni. Primili smo samo 17 golova što je odlično, ali i golmani su bili na vrhunskom nivou i spremni putujemo u Francusku".

Vanja Ilić napomenuo je da je Srbija nakon slabijeg izdanja u prvom meču, u drugom ispravila mnogo toga.

"Pokazali smo dosta lepše izdanje nego na Banjici. Takođe, pokazali smo karakter da možemo kao ekipa da se izborimo i izdignemo iz svih problema. Uspeli smo da pobedimo bitnu utakmicu i zahvalio bih se publici što je došla u ovolikom broju".

"Orlove" očekuje kratak predah, pošto im je selektor Nenad Peruničić omogućio da Novu godinu dočekaju u krugu porodice i dao "voljno" do 1. januara, kada će se ponovo okupiti u popodnevnim časovima.

Srbiji će se tada priključiti igrači koji nastupaju u Nemačkoj - golman Tibor Ivanišević, pivotmen Mijailo Marsenić i bekovi Nemanja Zelenović i Miljan Pušica, a potom sledi put u Pariz, na pripremni turnir na kojem će učestvovati i Francuska, Danska i Norveška. To će biti najvažnije provere za Peruničićev tim pred start Evropskog prvenstva.

U uvodnoj fazi EP, Srbija će u Gracu igrati protiv Belorusije (9. januara), Crne Gore (11. januara) i Hrvatske dva dana kasnije, a plasman u "glavnu fazu" izboriće po dve ekipe iz svake grupe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC