• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak podigao badnjak u Australiji i zapjevao: Ja te volim Srbijo!

Autor mondo.rs

Sjajna atmosfera u reprezentaciji koja je poslije velike drame pobijedila Francusku, a onda sa navijačima koji su ih bodrili u Brizbejnu proslavila i Badnji dan, odnosno Božić.

Možda će vas zanimati

Srbija se seli u Sidnej, saznaćemo ko će joj biti rival, ali za sada je najvažnija vijest da je atmosfera u timu fantastična.

Viktor i Novak su lijepo proslavili pobjedu protiv Francuza, a posebno su se zahvalili navijačima koji su došli da ih podrže na veliki hrišćanski praznik.

"Želim svima da kažem Hristos se rodi, svima srećan Božić. Ovo je bila nevjerovatna atmosfera, preplavljen sam emocijama, divno je igrati pred ovakvim navijačima. Idemo u četvrtfinale!", kazao je oduševljeni Viktor Troicki.

Novak Đoković je podigao mali Badnjak koji je imao spremljen kod sebe.

"Obožavamo da igramo za našu zemlju. Hristos rodi, evo ga i Badnjak ovde, ovo je za sve vas, hvala što ste ostali sa nama do jedan ujutru i proslavili Božić. Vi ste stvarno pravi navijači i volimo vas", kazao je Novak i ponovo zatražio mikrofon da pošalje poruku navijačima:

"Vidimo se u Sidneju!"

Srpski teniseri su na kraju zagrljeni pred navijačima otpjevali i "Ja te volim Srbijo" i tako im se još jednom zahvalili na izuzetnu podršku koju im pružaju od početka turnira.

"Nije izgledalo sve dobro, ali na kraju se vodi oko sistema bodovanja i sve može da se promijeni poslije jednog poena. Igrali su oni sjajno, imali su 3:1, ali Novak i Viktor su igrali sjajno. Nismo kod kuće da proslavimo naš Božić, ali slavimo ovdje sa vama. Kao da smo kod kuće!", naveo je Nenad Zimonjić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC