• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Peruničić: Ova ekipa nije "kućna varijanta"... Ponosan sam na njih!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije konstatovao greške protiv Hrvatske, ali i pohvalio pristup svojih izabranika u poslednjem meču na Evropskom prvenstvu (EP).

 Nenad Peruničić: Ova ekipa nije "kućna varijanta"... Ponosan sam na njih! Izvor: MN PRESS

Srbija se oprostila od EP još jednim porazom - protiv Hrvatske.

Nakon Belorusa i Crnogoraca, i "kauboji" su savladali ekipu selektora Nenada Peruničića, koja je bila ravnopravna 45 minuta, ali je padala dok se odlučivao pobednik...

Možda će vas zanimati

U jako lošem periodu sredinom drugog poluvremena, "orlovi" su u nekoliko minuta "bacili" sve dobro što su napravili i tako ispustili šansu da se pobedom ili remijem oproste od još jednog velikog turnira koji ćemo pamtiti isključivo po lošim rezultatima.

"Čestitike gospodinu Červaru, njegovom timu i stručnom štabu. Jako je teško 60 minuta igrati protiv ekipe koja je ovog kvaliteta i koja ide na medalju", rekao je posle utakmice selektor Peruničić.

U prvom osvrtu na meč, on je govorio o propustima svog tima.

"Ako se previše trošite, pogotovo u odbrani, da biste stvorili šansu, a onda dopustite previše izgubljenih lopti, protiv jednog takvog igrača kao što je Duvnjak, koji ih je uvlačio konstatno u sredinu, onda ne možete pobediti na kraju. A rekli smo da to ne sme da se desi. Menjao sam leve bekove i pravili su istu grešku, presečen pas protiv jedne ovakve ekipe... To ne sme da se dešava".

Izvor: MN PRESS

Peruničić je zadovoljan pristupom "orlova" i za kraj je naglasio da je ponosan na ekipu.

"Mislim da smo pokazali srce, karakter. Danas smo pre svega igrali zbog nas. Ovo nije prvi put da na strani pokazujemo i srce i veliku borbu. Ova ekipa nije sigurno kućna varijanta. Gde god ode, želi da igra i da se nadmeće puna srca. Ponosan sam na njih. Znam da im je teško i ovakva situacija uz veliku želju nije dovoljna da se ode dalje. Drago mi je da smo protiv ovakvog protivnika prikazali najbolju utakmicu", dodao je on, nakon svog drugog velikog takmičenja na klupi "orlova".

Nažalost, i na ovom turniru srpski tim pokazao je niz slabosti, gubio utakmice i završio učešće mnogo pre mečeva u kojima se odlučuje o visokom plasmanu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC