• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra mačke i miša u predigri finala Đoković - Tim: "Oziji" bez brejk lopte!

Autor mondo.rs

Sat i deset minuta trajalo je finale dublova na "Rod Lejver" areni, na kojoj su se dobitnici "specijalne pozivnice" prepali.

 Radživ Ram i Džo Salzberi osvojili Australijan open Izvor: Guliver, Morgan Hancock/Getty Images AsiaPac

Maks Persel i Luk Sevilj dobili su "specijalnu pozivnicu" za "Ozi open", kao povremeni aduti australijske Dejvis kup reprezentacije u igri parova i zahvalili se organizatoru neočekivanim probojem do finala.

U njemu, iako su imali solidnu podršku publike ove nedelje ujutru u predigri velikog finala na "Rod Lejver" areni, nisu izborili ni "đus" na servis rivala iz Sjedinjenih Država i Velike Britanije.

Kamere televizije Eurosport vratiće se uživo na "Rod Lejver" arenu nešto pre 9.30, kada će sedmostruki i aktuelni šampion Australijan opena braniti titulu protiv izazivača i debitantima u finalima gren slemova na betonu. Mondo će meč (2) Novak Đoković - (5) Dominik Tim pratiti UŽIVO, pridružite nam se u komentarisanju osmog finala Australijan opena u kom učestvuje najbolji srpski sportista svih vremena.

U svom petom pokušaju na gren slemovima, (11) Radživ Ram i Džo Salzberi osvojili su prvu zajedničku titulu. Ubedljivo i efektno - 6:4, 6:2, posle sat i deset minuta neravnopravnog tenisa.

Svih 12 brejk lopti zaradili su Ram i Salzberi, realizovali devet i posle titula u Dubaiju i Beču u prvoj sezoni od uspostavljanja partnerstva, drugu otvorili najvećim uspehom u svojim karijerama.

Potpuno deprimirani, Persel i Sevilj napravili su 15 neiznuđenih grešaka - pet puta više od pobedničkog para, koji će podeliti nagradu od 460.000 evra.

"Ozijima" će pripasti upola manje.

Anketa

Ko će osvojiti Australijan open?

  • Novak Đoković

    96.43% (27)

  • Dominik Tim

    3.57% (1)

  • Rodžer Federer

    0% (0)

  • Aleksander Zverev

    0% (0)

Ko će osvojiti Australijan open?

Rezultati



Izvor: Guliver, Morgan Hancock/Getty Images AsiaPac

Ram, 35-godišnjak iz Denvera i daleko najiskusniji od četvorice finalista, prošle godine u Melburnu osvojio je titulu u mešovitom dublu sa partnerkom iz Češke, Barborom Krejčikovom, dok je u sveameričkom finalu Olimpijskih igara u Riju 2016. morao da se zadovolji srebrom, kao i Venus Vilijams.

Njih su u borbi za najsjajnije odličje nadigrali Džek Sok i Betani Matek Sands.

Salzberiju je do jutros najbolji rezultat u karijeri bilo polufinale Vimbldona iz 2018. i četvrtfinale Rolan Garosa iz 2019. godine, što ga nije sputalo da pruži izvanrednu igru. Osam godina mlađi od partnera iz Denvera, visoki server rođen 1992. u Lodnonu vodio je igru i terorisao rivale i servisom i volejima na mreži.

Prošle godine titula je otišla u Francusku posle pobede Pjer-Iga Erbera i Nikole Maua nad Henrijem Kontinenom iz Finske i Džonom Pirsom iz Australije, takođe u dva seta 6:4, 7:6 (7:1).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC