• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer bi lakše podneo tetku na srpskoj slavi nego ovo što mu rade

Autor mondo.rs

Osmeh koji i nije osmeh svaki put kada dođe do istog pitanja...

 Rodžer Federer penzija i kraj karijere pitanja Izvor: Guliver/Matthew Stockman/Getty Images

Jedna od stvari koja je specifična za srpske slave, osim naravno prejedanja, jesu i pomalo neprijatna pitanja koja vam rodbina, bliža ili dalja, postavlja baš svake godine!

Od toga "kad će svadba" preko toga "kada će beba", ređaju se pitanja na koja "morate" da odgovorite uz poluosmeh. U podjednako čudnoj situaciji već godinama nalazi se i Rodžer Federer, čak iako ne slavi slavu...

Možda će vas zanimati

Naime, legendarnog švajcarskog tenisera već godinama čeka isto pitanje koje bi možda i menjao za ona sa standardnog repertoara slavskih običaja.


"Kad ćeš u penziju, Rodžer?", čuo je Švajcarac već "mali milion" puta.


Federer će imati 39 godina kada se završi ova sezona. On je krajem prošle godine rekao da će sigurno igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju i US Openu i da bi želeo da se takmiči i kao 40-godišnjak.

"Nema novih vesti o povlačenju, ili bilo kakvih planova za prestanak igranja. Porodica je zdrava, moja supruga je kul i ja se osećam prilično dobro i mislim da i dalje mogu da se takmičim na najvišem nivou, što sam i ponovo radio u Australiji", kazao je Federer za "Tennishead".

"Srećan sam što i dalje igram. Nikada ne znate, ali trenutno nemam planova za penziju i sve to. Zadovoljan sam što je sezona zapravo počela dobro".

Izvor: Guliver, Cameron Spencer/Getty Images AsiaPac


Osvajač 20 grend slem turnira je prošlog meseca na Australijan openu u Melburnu stigao do polufinala, gde je izgubio od Novaka Đokovića, koji je kasnije i osvojio turnir, pa mu se približio u konačnom skoru pošto ih ima sada 17, dok je između Rafael Nadal sa 19.

Ne znamo koliko je Rodžer namerio da igra, ali znamo da će se to pitanje postavljati dok god njemu ne dosadi da odgovara...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC