• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Moskvi juri 3/3 u pet dana: Nigde ne piše ko je bolji na papiru

Autor mondo.rs

"Neće nam biti lako, njima nedostaju neki bodovi u tom proračunu i u skladu sa ambicijama koje imaju", poručio je trener Dragan Šakota.

 Himki - Crvena zvezda Evroliga 23. kolo Izvor: Screenshot/Billy Baron/Instagram

Nastavlja se paklena nedelja za Crvenu zvezdu!

Izabranici trenera Dragana Šakote u ponedeljak su igrali "večiti" derbi u kom su pobedili Partizan, već u sredu su slavili protiv Panatinaikosa u okviru 23. kola Evrolige, ali to nije sve pošto ih u petak očekuje još jedan evropski meč - protiv Himkija (18.00).

Možda će vas zanimati

Vremena za oporavak nema, košarkaši crveno-belih otputovali su jutros u Rusiju gde ih u "Mitišči areni" već za 24 sata očekuje važna utakmica protiv rivala koji se takođe bori za plej-of.

"U narednih 11 dana, ekipa nije kući praktično 10, jer nas posle Moskve, očekuje put pravo u Crnu Goru, pa put u Niš. Upravo iz tog razloga mi moramo da mislimo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Himki, naredni protivnik je izvanredna napadačka ekipa, vrhunski tim koji je formiran da se plasira najmanje u plej-of Evrlige. Neće nam biti lako, njima nedostaju neki bodovi u tom proračunu i u skladu sa ambicijama koje imaju", kazao je Dragan Šakota pred put u Moskvu.

"Međutim, često govorim momcima da nigde ne piše ko je bolji na papiru i da to mora da dokaže i na terenu. Da nismo imali nesrećan period sa nekolicinom povređenih igrača verujem da bi stajali bolje na tabeli. Idemo da odigramo dobru utakmicu, polako se kompletiramo".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Crvena zvezda je u prvom meču odigranom u Beogradu slavila 90:78, a pred drugi meč Dejan Davidovac ističe da Zvezdu čeka teška utakmica.

"Čeka nas izvanredan tim sa odličnim napadačima, igračima koji imaju iskustvo igranja u Evroligi, pa čak i NBA ligi. Nemamo puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu, istini za volju, nemaju ni oni nakon gostovanja u Tel Avivu. Pobeda protiv Panatinaikosa nam znači puno posebno u ovom zgusnutom kalendaru ali ova utakmica je nova epizoda i moramo da zaboravimo što pre utakmicu u sredu i da krenemo mnogo čvršće nego što smo otvarali utakmice sa Efesom i Panatinaikosom", poručio je polivalentni igrač Crvene zvezde.

Crveno-beli će nakon tročasovnog leta, trenirati u Moskvi, odakle u subotu putuju za Crnu Goru, gde ih u ponedeljak očekuje utakmica 19.kola ABA lige protiv Mornara.

TABELA: Efes 20-3, Barselona 17-6, Real Madrid 17-6, CSKA Moskva 16-7, Makabi 15-8, PAO 13-10, Fenerbahče 11-12, Valensija 11-12, Armani 11-12, Zvezda 10-13, Žalgiris 9-14, Himki 9-14, Olimpijakos 9-14, ASVEL 9-14, Alba 8-15, Baskonija 8-15, Zenit 7-16, Bajern 7-16.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC