• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović iznenađen pobjedom: Ja obično gubim na pripremama...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Moje ekipe obično gube 70 odsto utakmica na pripremama, tako da je ovo iznenađujuće. Ovo je čokolada za moje igrače poslije teškog rada“, rekao je trener Radnika, Slavko Petrović poslije pobjede nad Krupom.

 Medulin pripreme Krupa - Radnik izjava Slavko Petrović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

/Od izvještača MONDA iz Medulina/

Krupa i Radnik odigrali su u Medulinu prilično izjednačenih 90 minuta, nakon kojih je ipak slavio bijeljinski klub pogotkom deset sekundi prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Možda će vas zanimati

 "Mi smo krenuli dobro, ali to rano vođstvo doprinijelo je da nastavimo u negativnom ritmu jer smo se opustili misleći da ćemo utakmicu privesti kraju bez većih problema. Međutim, Krupa je ekipa koja će se sigurno dogodine prezentovati u Premijer ligi i koja nam je u suštini zadala mnogo glavobolja u prvom poluvremenu. Mi smo primali golove poslije kardinalnih grešaka i poklonili im dva gola“, rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

U izjavi za MONDO potom je priznao da igračima nije bilo lako u svlačionici.

"Na poluvremenu je ekipa poslije moje jače kritike shvatila da ne može tako doći do pobjede. Ova pobjeda nam je bila bitna ako bismo željeli bolji plasman na ovom turniru. Mi smo imali inicijativu, kao i onu prečku u prvom poluvremenu. Što se tiče neiskorištenih šansi mi smo imali jednu kvalitetnu, Krupa nijednu, tako da je sasvim zaslužen rezultat.  Međutim, gol je pao u posljednjem minutu i protivnik  nije mogao da se vrati“, rekao je Petrović.

U pojedinim trenucima bilo je par grubljih faulova na obje strane, ali srećom bez posljedica.

"Iznenadila me malo grublja igra, upozorio sam svoje momke. Oni su jako umorni , mi radimo dva puta dnevni i pad i umor se osjetio. Ipak iskustvo ekipe doprinijelo da dođemo do pobjede i možemo da budemo zadovoljni sa prvih pet minuta utakmice i drugim poluvremenom“.

Petrović je istakao da nije navikao da pobjeđuje na pripremnim utakmicama.

"Za mene nije karaksteristično da moja ekipa pobjeđuje na pripremama, tako da je to iznenađujuće.  Ja sam obično 70 odsto utakmica gubio, jer gledam da ekipa uđe spremna u prvenstvo. Ove dve pobjede su u suštini čokolada za dobar rad. Momci su zaista teško radili i zaslužili su da sami sebe nagrade pobjedom", zaključio je trener Radnika.

MONDO U MEDULINU:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC