• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Broj 7" - Luis Hamilton ima cilj!

Autor mondo.rs

"Znam da svi navijate za broj sedam, ali moramo da idemo korak po korak. Ne znamo kako ćemo stajati u poređenju sa drugima, pa moramo da pokušamo da budemo efikasniji u testiranjima, pošto imamo manje vremena, a čeka nas mnogo posla".

 Luis-Hamilton-Formula-1-nova-sezona Izvor: (AP Photo/Eric Gay), Tanjug

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je "fizički i psihički na drugom nivou ove godine", posle uspešnih treninga i priprema uoči početka nove sezone u Formuli 1.

U video poruci koju je objavio Mercedes na Tviteru, šestostruki svetski šampion rekao je da ništa ne uzima zdravo za gotovo, pogotovo što je konkurencija još jača.

Možda će vas zanimati

"Znam da svi navijate za broj sedam, ali moramo da idemo korak po korak. Ne znamo kako ćemo stajati u poređenju sa drugima, pa moramo da pokušamo da budemo efikasniji u testiranjima, pošto imamo manje vremena, a čeka nas mnogo posla", rekao je Hamilton.


Predsezonska tesitranja počinju 19. februara u Barseloni, a ove godine ekipe će imati samo šest dana za testiranja, u odnosu na dosadašnjih osam.

Hamilton (35) je prošle nedelje rekao da je mršaviji za pet kilograma nego prošle godine u ovo vreme i da je trenirao na drugačiji način. On je dodao da je tokom zime kvalitetno vreme sa porodicom.


Britanac će se ove sezone boriti za sedmu šampionsku titulu, a ako je osvoji izjedančiće se sa rekorderom Mihaelom Šumaherom. Ako nastavi svoj prosek pobeda od 10 po sezoni, od 2014. godine, Hamilton će oboriti Šumaherov rekord od 91 pobede.

Hamilton ima 84 pobede.

Nova sezona Formule 1 počinje 15. marta u Melburnu trkom za Veliku nagradu Australije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC