• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi odlaze, a on se vratio: Da pomogne evropskom šampionu

Autori mondo.rs Autori Beta

Vratili se u Vardar kako bi pomogli dvostrukom prvaku Evrope, koji prolazi kroz težak period.

 Rukomet-Vardar-povratak-asova Izvor: Tanjug/AP Photo/Ronald Zak

Golman rukometne reprezentacije Severne Makedonije Borko Ristovski i bek Marko Miševski ponovo su igrači skopskog Vardara, sa kojim su potpisali ugovor do kraja sezone.

Kako je saopštio evropski i makedonski šampion, 37-godišnji Ristovski će posle šest godina igranja u instranstvu ponovo obući dres Vardara, za koji je prethodno igrao od 2001. do 2003. i od 2010. do 2012.

Možda će vas zanimati

Iza sebe ima ogromno igračko iskustvo igranja u različitim ligama, a poslednji klub makedonskog golmana je bila portugalska Benfika.


Pre toga Borko Ristovski je igrao za Rajn Nekar i Barselonu, a među ;klubovima čiji je dres nosio su i Rabotnički, Jug, Makedonija, Metalurg, Teukro, Algesira, Gumerzbah, Al Ahli i Kretej.

Kako navode loklani mediji, Ristovski je odmah nakon raskida ugovora sa Benfikom izabrao upravo ponudu makedonskog šampiona, iako se za negove usluge interesovao i bundesligaš Rajn Nekar Leven.

"Tražilo me je nekoliko klubova, među njima i Rajn Nekar Leven, ali sam izabrao Vardar, jer želim da sam ovde, da pomognem da ovaj tim postoji. Nisam došao zbog para, već da pomognem, najmanje do kraja sezone", rekao je Ristovski, koji je makedonski reprezentativac od 2009. godine.

Posle samo nekoliko meseci igranja u francuskom Grenoblu, u Vardar se vratio levi bek Marko Miševski, koji potiče iz rukometne škole skoskog tima gde je igrao u mlađim kategorijama. ;

Mičevski je prošle godine bio deo tima Vardara, koji je po drugi put osvojio titulu šampiona Evrope u Kelnu, ali sa manjom minutažom, a bio je i član reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Austriji.

Vardar u nedelju igra protov htvatskog tima Nekse u Našicama prvi četvrfinalni meč regionalne Seha lige, a u prvoj polovini meseca igra i dve utakmice osmine finala Lige šampiona protov mađarskog PIK Segeda.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC