• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole, gde si? Janica čeka odgovor...

Autor mondo.rs

Bivša hrvatska skijašica, jedna od najboljih u istoriji, izjavila da još čeka da joj se srpski teniser javi kako bi se upoznali i zakazali skijaški "obračun"

 janica-Kostelic-ceka-da-joj-odgovori-Novak-Djokovic-na-poruku-kada-ce-na-skijanje Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković jedan je od retkih srpskih sportista kojeg Hrvati izuzetno cene i poštuju. I on prema njima gaji poseban odnos i veze.

Možda će vas zanimati

Nedavno je pominjao da je nekolicina Hrvata igrala, ili još uvek igra važnu ulogu u njegovoj karijeri, a onda i otkrio da neke od najboljih u hrvatskoj istoriji nije imao priliku da upozna.


"Brat i sestra Kostelić, Janica i Ivica. Njih sam pratio i cenio. Nikad ih nisam upoznao, a nadam se da ću biti u prilici jednog dana, možda i da odskijamo malo zajedno, jer sam veliki ljubitelj skijanja...", naveo je Đoković, nakon čega mu je Janica Kostelić odmah poslala poruku.

"Nole, kada ćemo na skijanje", napisala je na Twitteru jedna od najboljih skijašica svih vremena.

Ipak, janica je u razgovoru za HRT otkrila da ni dve nedelje nakon poruke nije dobila odgovor.

"Ja sam Novaku brzo poslala odgovor, ali ovaj povratni još nisam dobila", istakla je Janica Kostelić i obrazložila da i ona ima želju da upozna najboljeg tenisera sveta.

"Novak je po onome što se može videti u javnosti uvek bio pozitivna osoba, zezantska, a, opet, u drugu ruku, vrlo ozbiljan u onome čime se bavi, tako da sigurno bih volela da ga upoznam", rekla je bivša skijašica.

Đoković već izvesno vreme radi sa Goranom Ivaniševićem, jednim od najboljih hrvatskih tenisera svih vremena, a Janica je navela da je to odlična saradnja.

"Pozitivan primer. Što se tiče političke scene, to je uvek nešto drugo. Sportska scena je ujedinjena, nema tu nikakvog animoziteta. Suparnici su na terenu i to je to. Goran Ivanišević ima mnogo toga za pokazati i zašto ne iskoristiti ono što on zna. Tako da je to super", zaključila je Janica Kostelić.

Nadamo se da će Novak u pauzi između pobeda, budući da ove sezone ima skor 18-0, naći malo vremena da "zakaže" Janici skijaški "obračun".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC