• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole posetio "svoju kuću" i dobio zaslužene trofeje

Autor Mirjana Šegan

Najuspešniji sportista Srbije bio je gost Olimpijskog komiteta Srbije

 Novak Đoković posjetio Olimpijski komitet Srbije Izvor: MN PRESS

Prvi teniser sveta Novak Đoković posetio je olimpijsku kuću u Beogradu gde su ga dočekali čelnici Olimpijskog komiteta Srbije, predsednik Božidar Maljković, potpredsednik Žarko Zečević i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Čelnici OKS tom prilikom uručili su Đokoviću trofeje za najuspešnijeg sportistu godine, koji mu zbog obaveza nisu ranije dodeljeni.

Možda će vas zanimati

"Novak Đoković je u ovu kuću dobrodošao uvek jer je svakim svojim uspehom, rezultatom i ponašanjem i na terenu i van njega to zaslužio. Posebno sam oduševljen njegovim ophođenjem, izjavama i rečima koje bira i kada je u najtežim situacijama. To su prave olimpijske vrednosti i na tome mu iz sveg srca čestitam", izjavio je Božidar Maljković, predsednik OKS.

Novak Đoković zahvalio se na trofejima.

"Hvala na strpljenju i na tome što ste mi sačuvali sve ove trofeje. Drago mi je što sam ovde i potrudiću se da ubuduće što češće svraćam u Olimpijski komitet, među sportiste, među ljude sa kojima imam odlično razumevanje i dobru energiju", rekao je Đoković.

On je dodao da se raduje što će ponovo biti deo olimpijskog tima Srbije, koji će nastupati na Igrama u Tokiju ovog leta.

"Zadovoljstvo mi je što sam u Olimpijskom komitetu Srbije, koji smatram ne samo svojom kućom, već kućom svakog sportiste u našoj zemlji. Olimpizam je srž sporta koji deli poruke jednakosti, fer-pleja, u kojima svako ima šansu da pobedi poštujući sportska pravila i olimpijski duh. Tih poruka se mi sportisti stalno držimo, ali je svakako dobro da ih se podsetimo u periodu kada se pripremamo za Igre u Tokiju", rekao je Đoković zahvalivši se na izuzetnom gostoprimstvu.

Novaka Đokovića, koji je na kratko stigao u Beograd posle osvajanja titule na turniru u Dubaiju, sledeće nedelje očekuje nastup na mastersu u Indijan Velsu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC