• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Endi Marej: Možda sam imao korona virus

Autor Mirjana Šegan

Britanac kaže da je imao simptome slične onima koji imaju oboljeli od Covida-19, kao i da vjeruje da je tenis među posljednjim sportovima koji će se vratiti nakon pandemije

 Endi-Marej-Imao-sam-simptome-korona-virus Izvor: Guliver, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Endi Marej je izjavio da sumnja da je možda u proteklom periodu preležao korona virus. Otkrio je da se osjećao loše i da je imao simptome koji odgovaraju onima oboljelim od Covida-19.

"Prije otprilike mjesec dana bio sam malo bolestan tri, četiri dana. To se desilo prije nego što sam otišao u izolaciju. Većina ljudi sa kojima sam razgovarao imala je neke simptome i osjećala se pomalo bolesno, ali prilično je teško znati da li ste zaista imali virus ili ne", izjavio je Marej za CNN.

Možda će vas zanimati

On je rekao da se nije testirao.

"Očigledno test treba sačuvati za ljude koji su u teškim situacijama i za zdravstvene radnike", rekao je britanski teniser.

Marej sa nestrpljenjem očekuje povoljne vijesti kada će teniseri moći da se vrate na turnire. ATP je definitivno suspendovao sezonu do sredine jula, a Škot vjeruje da bi pauza mogla da bude i duža.

"Smatram da će tenis biti među posljednjim sportovima koji će dobiti zeleno svjetlo za povratak. Igrači, treneri i timovi dolaze iz različitih dijelova svijeta na jedno mjesto. Iskreno, iznenadio bih se da se nađemo na terenu prije septembra".

Najveći turniri, grend slemovi, poput Rolan Garosa su odloženi, Vimbldon je otkazan, a odigravanje US Opena u septembru je neizvjesno.

"Mislim da ćemo morati da sačekamo da cijeli svijet ponovo profunkcioniše, da putovanja opet budu normalizovana, prije nego što se tenis vrati, naročito na velike turnire", jasno je poručio Endi Marej. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC