• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Federer nije gladan, Novak i Rafa će osvojiti više slemova"

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Šveđanin se dotakao dešavanja u svijetu tenisa.

 Robin Soderling - Đoković i Nadal će osvojiti više gren slemova od Federera Izvor: Guliver/Getty Images/Ryan Pierse, Ryan Pierse/Getty Images Europe

Samo dva čovjeka ikada su uspjela da savladaju Rafaela Nadala na njegovoj omiljenoj šljaci Rolan Garosa. Jedan od njih je Novak Đoković i ima 17 gren slem trofeja.

Drugi je Robin Soderling, koji te trofeje nije podizao, ali sada vjeruje da će upravo Srbin i Španac prestići Rodžera Federera u toj kategoriji.

Možda će vas zanimati

 Bivši švedski teniser je ubijeđen da će Nadal još jednom osvojiti Rolan Garos, čiji početak je zakazan za 20. septembar ove godine, zbog pandemije korona virusa.

Soderling se dotakao i trke koju "velika trojka" vodi u borbi za najviše gren slem trofeja u istoriji. Federer ih ima 20, Nadal je na 19, dok Đoković ima 17 takvih titula.

Ipak, Šveđanin zna zbog čega bi Španac i Srbin mogli da preteknu Švajcarca.

"Rafa ima veće šasne da ove godine osvoji slem nego Federer. Rodžer to i dalje može, ali mi se čini da nije toliko 'gladan'. Ipak, kada sva trojica završe karijere, Nadal ili Đoković će imati najviše slemova", rekao je Soderling.

I dalje niko nije načisto kada bi teniska sezona mogla da bude nastavljena, a Soderlingov omiljeni turnir će se igrati u neobičnom terminu za drugi gren slem sezone.

"Rolan Garos će se igrati u septembru i biće nešto sasvim drugačije. Uprkos tome, Rafa je prvi favorit. Ako bude igrao 100% na svom nivou, ima velike šanse za novu titulu. Tu je i grupa tenisera koju predvode Dominik Tim i Novak Đoković, ali Pariz je Nadalova teritorija”, dodao je Robin Soderling.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC