• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rolan Garos se neće održati bez publike

Autor mondo.rs

Ministarka sporta Francuske jasno poručila da će pariski grend slem biti organizovan u septembru samo uz prisustvo gledalaca

 Rolan Garos se neće održati bez publike Izvor: Tanjug, Martin Bureau/AFP Pool

Organizatori Rolan Garosa još sredinom marta, kada je proglašena pandemija korona virusa, odložili su taj grend slem za jesen.

Umesto tradicionalnog održavanja krajem maja, početkom juna, doneli su odluku da se turnir održi od 20. septembra do 4. oktobra u Parizu. Tada je sezona bila odložena do kraja aprila, a naknadno je suspendovana do polovine jula.

Možda će vas zanimati

Nedavno su ga pomerili za još nedelju dana, odnosno od 27. septembra do 11. oktobra, kako bi teniseri imali više vreme da se pripreme za šljaku nakon US Opena, koji je planiran da se igra od 24. avgusta do 13. septembra.


Čelnici pariskog grend slema i dalje veruju da će biti moguće organizovati taj turnir ove godine, za razliku, recimo, od onih koji vode Vimbldon, budući da su oni odlučili da uopšte ne bude održan u 2020.

Organizatori Rolan Garosa žele da to bude grandiozan događaj na koji su svi navikli prethodnih godina - dakle, sa publikom.

Ministarka sporta Francuske Roksana Marasinanu izjavila je da će se Rolan Garos održati samo uz prisustvo gledalaca na tribinama.

"Verujemo da će sportski događaji koji su odloženi za septembar, kao što su Tur D'Frans i Rolan Garos, biti moguće održati u tom terminu. Ipak, uslov je da navijačima bude dozvoljeno prisustvo. Neće se održati iza zatvorenih vrata", jasno je poručila ministarka sporta Francuske.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC