• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se snuker, pred "praznim tribinama" i posebnim pravilima

Autor mondo.ba

Svjetski šampion Džad Tramp ubjedljiv na startu turnira u Milton Kinsu.

 Liga šampiona u snukeru, Džad Tramp ubjedljiv, prvi događaj u Velikoj Britaniji prenošen free to air Izvor: Guliver/Getty images/Nigel Roddis

Liga šampiona u snukeru prvi je sportski događaj prenošen u besplatnom TV prenosu (free-to-air TV) nakon olakšavanja mjera u Velikoj Britaniji.

Jučerašnji prvi dan turnira u "Maršal Areni" protekao je u očekivanoj dominaciji aktuelnog svjetskog šampiona Džada Trampa.

Možda će vas zanimati

Uoči nastupa u Milton Kinsu, Tramp je morao u 18-časovnu izolaciju, nakon čega je testiran na COVID-19, kao i preostalih sedam igrača i 35 članova osoblja. Poslije pristiglih rezultata, koji su bili negativni, turnir je mogao da počne.

Tramp, koji je na kraju završio kao prvoplasirani u svojoj grupi, nastupao je s maskom, dok su igrači morali da održavaju socijalnu distancu od dva metra, dok je svako koristio sopstvenu opremu.

Naravno, gledalaca nije bilo, što nije smetalo Trampu da zabilježi sve tri pobjede. Dejvida Grejsa savladao je 3:0, Eliota Slesora 3:1, dok je identičnim rezultatom porazio Danijela Velsa.

"U idealnom scenariju, u ovo vrijeme bih bio negdje na godišnjem odmoru, sa novom titulom šampiona. Ali proteklih mjesec dana zaista je bilo teško u zatvorenom. Zaista je olakšavajuće ponovo zaigrati snuker. Kada igraš, na nekoliko sati zaboraviš na sve brige i sve ono što se dešava oko tebe", istakao je Tramp.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC