• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sve mi je dobro": Evo gdje Novak Đoković vidi sebe 2025! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Novak u Bosni i Hercegovini iskreno govorio o sebi, svojoj duhovnosti i ambicijama.

 Novak-Djokovic-sve-mi-je-dobro-gde-vidi-sebe-za-pet-godina Izvor: YouTube/BosnianPyramidsTV

Novak Đoković posjetio je ove nedjelje "bosanske piramide", tamo uživao u društvu svog domaćina Semira Osmanagića u Visokom, a tom prilikom je dao i intervju.

Možda će vas zanimati

U video snimku objavljenom ovog petka, Novak je odgovarao na pitanja o sebi, svojoj duhovnosti i planovima.

Prvo je bilo - ko je Novak Đoković?

"Inače ne volim da pretjerano pričam o sebi, ali smatram i sebe, kao i tebe, kao i sve božanstvenom dušom, čovjekom koji je i koliko individualan toliko i kolektivno spojen sa svima. Smatram sebe čovjekom zahvalnim na svemu što je on sam, koji želi da osvijesti svoju misao na ovoj planeti i u ovom životu. Naravno da težim da budem u radosti i veselju i jako sam srećan što sam zdrav, što imam familiju, uspjeh u svojoj velikoj ljubavi, a to je sport tenis. Sve u svemu, osjećam se kompletirano", izjavio je on u posjeti Visokom.

Kako se postaje Novak Đoković?

"Nikako se ne postaje, jedan je Novak Đoković, jedan je Semir Osmanagić, svako je originalna verzija sebe i ne treba da postane neko drugi i da kopira drugog. Naravno, može da izvuče nešto od uspješne osobe da bi postao najbolja verzija sebe. Svako treba da ima težnju da bude svoja najbolja verzija, da upozna sebe, ko je on, svijet u kojem živi, prirodne zakone...", rekao je Novak.

Upitan za svoju duhovnost, svjetski "Broj jedan" je odgovorio...

"Prirodno je to, već usađeno u nas. Kad se rodiš već si duhovan i vjerovatno više povezan sa Bogom. Kad se rodimo imamo različite slojeve i kalupe koji su nam nametnuti i to moramo da ponesemo sa sobom u život. To je dio naše evolucije, razvoja, ponosan sam odakle dolazim, svjestan sam neke svoje odgovornosti, ali najbitnije mi je da budem slobodan. Kad je čovjek slobodan, okrenut ka ljubavi i miru, onda može da bude duhovan. To za mene predstavlja krajnju slobodu, što je isto što i ljubav".

Gdje Novak Đoković vidi sebe za pet godina?

"Ne znam. Imam neke vizije, ali ne želim previše o tome da pričam, jer želim da više živim u sadašnjem trenutku, a manje u prošlosti i budućnosti. Projektujem određene stvari kroz molitve, afirmacije, vizualizacije, različite stvari i tehnike koje mogu i trebaju da se upotrijebe da bi čovjek sebi raskrčio put do stanja uma, tijela i uspjeha, čemu god teži u budućnosti. Bio bih izuzetno srećan i zahvalan da se osjećam kako se sada osjećam za pet godina. Sve mi je dobro".

Novak Djokovic i Semir Osmanagic.
Izvor: YouTube/BosnianPyramidsTV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC