• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tenis je u VELIKOM PROBLEMU: Vašington OTKAZAN, odložen nastavak sezone

Autor Mirjana Šegan

Teniski turnir Siti Open u Vašingtonu, koji je trebalo da počne 14. avgusta, otkazan je zbog velikog broja novozaraženih korona virusom i problema sa organizacijom putovanja.

 Otkazan turnir u Vašingtonu, odložen nastavak sezone Izvor: Guliver/Getty images/Al Bello, Al Bello/Getty Images North America

Teniseri su sa uzbuđenjem očekivali nastavak sezone poslije pauze zbog korona virusa, ali je definitivno jasno da se to neće dogoditi polovinom avgusta, kako je planirano.

Turnir u Vašingtonu, koji je trebalo da startuje 14. avgusta, otkazan je zbog porasta broja zaraženih korona virusom, ali i problema oko organizacije putovanja.

Možda će vas zanimati

 "Previše je neriješenih pitanja, uključujući restrikcije vezane za putovanja, kao i zabrinjavajuće zdravstvene trendove", izjavio je menadžer turnira Mark Ajn.

Na turniru u Vašingtonu trebalo je da nastupe i trojica srpskih tenisera - Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Otkazivanje turnira u prijestonici SAD sad je ozbiljno doveo u pitanje održavanje američke turneje, odnosno mastersa u Sinsinatiju, koji je zakazan za 22. avgust u Njujorku, kao i US Opena, 31. avgusta.

Još ranije je potvrđeno da će kompletna američka turneja biti odigrana bez prisustva publike i uz velike mjere zaštite igrača i njihovih trenera, ali očigledno je pandemija uzela isuviše maha pa su organizatori odlučili da nije bezbjedno da se igra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC