• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je bio na njenoj listi za upoznavanje, a onda se prestravila: Nemačka sportistkinja ispričala anegdotu sa OI!

Autor Dušan Ninković

Zanimljiv događaj od pre četiri godine, kada su se na Olimpijskim igrama sreli srpski teniser i nemačka rperezentacija u hokeju na travi.

 Novak Đoković je bio na njenoj listi za upoznavanje, a onda se prestravila Izvor: Guliver/Getty Images/Mark Metcalfe, Mark Metcalfe/Getty Images AsiaPac

Olimpijske igre su pogodno takmičenje za upoznavanje svojih idola, bilo da ste na njima samo kao posmatrač ili da se bavite nekim manje atraktivnim sportom.

Mnogi učesnici imaju želju da upoznaju najbolje svetske sportiste, pa deljenje autograma među takmičarima uopšte nije retkost. Jednu takvu epizodu doživeo je nemački ženski tim u hokeju na travi. Na drugoj strani je bio najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

Možda će vas zanimati

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc, pričala je o svom prvom susretu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riju i istakla da je imala spisak sportista sa kojima je htela da se upozna.

''Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi. Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja'', rekla je ona.

Čini se da tu počinje bajka? Pa ne baš. Zapravo, počinje problem za nju.

''Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena'', kaže Nike.

Ipak, ova epizoda je imala srećan kraj!

''Jedna od mojih drugarica je hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas. Pošto sam i dalje bila potpuno zaleđena svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu'', objasnila je hokejašica na travi.

Srpski teniser je na Olimpijskim igrama u Riju poražen od Huana Martina del Potra, a za sada jedinu olimpijsku medalju ima osvojenu u 2008. godinu. Novak Đoković je u Pekingu stigao do bronze.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC