• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARKA: Hitan i TAJNI sastanak Novaka Đokovića sa Amerikancima

Autor mondo.rs

Ugledni španski list otkriva da je "Broj jedan" svakodnevno na vezi sa organizatorima US Opena. Evo dokle su stigli ti pregovori.

 MARKA: Hitan i TAJNI sastanak Novaka Đokovića sa Amerikancima Izvor: MN PRESS

Pisali smo o razlozima zbog kojih Novak Đoković i dalje nije definitivno "prelomio" da će igrati na US Openu od 31. avgusta, a ta tema je aktuelna i u Španiji.

Tamošnja "Marka" otkrila je da je u četvrtak održan hitan sastanak predstavnika američke federacije, organizatora US Opena i predstavnika igrača, koje predvodi upravo Novak.

Možda će vas zanimati

 "Marka" saznaje da se pričalo o organizaciji Sinsinatija (od 20. avgusta) a potom i US Opena i da su tražili način kako da to izvedu u uslovima koji će odgovarati svim stranama.

Kao i do sada, Đoković i teniseri tražili su rješenje prema kojem neće morati u dvonedeljni karantin kada se vrate u Evropu iz SAD. Španija se suočila sa ovim problemom kada je otkazala masters u Madridu, ali to očigledno nije lako rješivo.

"Najbolji igrači, koje lično predvodi Đoković, su čvrsti u stavu da možda i odustanu od odlaska na US Open ako put u Ameriku znači da će poslije toga imati problem da igraju evropsku sezonu na šljaci".

"Tajni sastanak o tome održan je prošlog vikenda, a igračima se ne sviđa i stavka prema kojoj će biti elimisani sa turnira ako neko iz njihovog stručnog štaba bude zaražen virusom.

Komplikovana vremena – komplikovani i pregovori.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC