• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je nepoštovanje: Đokovića počinju da nerviraju mediji pred US Open!

Autor Milutin Vujičić

I u pravu je...

 Novak-Djokovic-US-Open-bez-Rodzer-Federer-i-Rafael-Nadal. Izvor: Guliver, Justin Setterfield/Getty Images Europe

Novak Đoković će danas igrati polufinale Sinsinatija, možda potom i finale, a onda mu sledi pohod na novi grend slem trofej. Počinje post-pandemijski US Open na kome će Srbin biti apsolutni favorit, a osnovni razlog je što ne učestvuju Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Švajcarski teniser, vlasnik 20 grend slem titula, oporavlja se od povrede posle operacije, dok je Nadal odlučio da preskoči US Open, ali da li to umanjuje uspeh budućeg osvajača?

Možda će vas zanimati

Analiza je već pokazala da Đoković nikada nije osvojio grend slem na turniru na kom nije pobedio tenisera iz TOP4, dok su Nadal, i naročito Federer to radili mnogo češće, pa iznenađuje galama američkih medija na ovu temu pred početak takmičenja.

Nakon što je i Vavrinka objavio da neće igrati na US Openu, Đoković je ponovo morao da odgovara na pomenuta pitanja, kao da je njegova krivica što su drugi odustali.

"Sigurno će biti čudno bez Federera i Nadala. Nedostajaće ovde, nema sumnje, oni su legende našeg sporta. Ipak, osim Federera, Nadala i Vavrinke, najbolji igrači su već ovde", održao je Novak Đoković manju lekciju novinarima.

"Bilo bi veliko nepoštovanje prema drugim teniserima da kažem da imam veću šansu da osvojim titulu kada tu nema Rodžera ili Rafe".

Novak Đoković je prethodno saznao ko će mu biti rivali na putu ka 18. grend slemu, a iako tamo nema dvojice najvećih rivala - to ne deluje kao nimalo lak put, posebno ako znamo da je "mlađa garda" tek sada inspirisana da prekine niz.

"Tim, Zverev, Cicipas, Medvedev... Oni su dovoljno dobri kao i nas trojica", rekao je Đoković uz poruku da je obavio sve analize posle lečenja korona virusa i da nema nikakvih problema.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC