• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpoznatiji novinar u SAD brani Novaka: Otjerali ste Đokovića kući! Zgrožen sam! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Čuveni Stiven Ej Smit stao je u odbranu srpskog tenisera!

 Us open izbacivanje Novak Đoković podrška srpskom teniseru Stiven Ej Smit Izvor: YouTube/US Open Tennis Championships, YouTube/ESPN First Take

Stiven Ej Smit je širom svijeta cijenjen kao najpoznatiiji (i vjerovatno najplaćeniji) američki TV sportski analitičar.

Ovog puta, u ponedjeljak je komentarisao odluku US Opena da izbaci Novaka Đokovića sa turnira jer je pogodio linijskog sudiju lopticom u vrat. I to sasvim slučajno.

Možda će vas zanimati

Stiven EJ Smit je o tome govorio u svom stilu, glasno i iskreno, priznavši da uopšte ne shvata odluku organizatora da pošalju kući najzvučnije tenisko ime koje je pristalo da dođe u Njujork.

I ne samo to...

"Zgrožen sam... Hoću da budem veoma fer i pažljiv u ovome što ću reći. Džon Mekinro je izuzetan teniski analitičar, četvorostruki 'Broj 1', osvajač grend slema, znamo svi njegovu biografiju. On je senzacionalan i da on izađe na TV jutros i da priča da je razočaran Đokovićem, da je morao bolje..."

"Rekao sam – šta? Da li je to onaj Džon Mekinro koji je znao da žvaće sudije. To što je on govorio arbitrima... Bila su to drugačija vremena i to je onda bio još veći šok nego sada. A on je to radio bez obzira na sve. Pravio je greške"

"Novak je pogodio linijskog sudiju slučajno, nije ni gledao. Imamo globalnu pandemiju trenutno, gdje imate ljude koji nisu htjeli ni da učestvuju. A imamo jednog od vrhunskih svjetskih igrača, koji je došao da učestvuje kada nije morao. I zato što je napravio grešku ga izbacujete i šaljete ga kući u suštini. Mora da se šalite. Mora da se šalite!", rekao je on.

"Jasno je da nije namjerno. Kaznite ga oduzimanjem poena, seta... Ali da ga pošaljete kući? Mislim da je to bilo nevjerovatno nesrećno i mislim da je to štetilo ljubiteljima tenisa bilo gdje", u čudu je Smit.

"Da li ste gledali tenis? Da li možete da nabrojite tri igrača koja biste htjeli da gledate prije nego njega? Posebno u vrijeme pandemije? Imam problem sa tim!"

"Zaustavite meč, posvetite tome pažnju i neka se vrate drugog dana da igraju. Hoću da gledam jednog od najboljih tenisera. Da je on to uradio namjerno, dođavola, naravno da bih bio za to da ga izbace. Ali slučajno? Slučajno!", rekao je u dahu Stiven Ej Smit.

Stiven Ej Smit o Novaku Đokoviću
Izvor: Youtube/ESPN

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC