• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren Nacionalni teniski centar, Nole pozdravio Banjaluku (FOTO, VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Centralni teren po svjetskim standardima.

 Otvoren Nacionalni teniski centar Republike Srpske, Novak Đoković pozdravio Banjaluku (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Svečanom ceremonijom u parku "Mladen Stojanović", u Banjaluci je zvanično otvoren Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske.

Otvaranju Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci prisustvovali su predsjednica RS Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, u društvu Srđana Đokovića, oca najboljeg svjetskog tenisera, koji nije mogao da prisustvuje svečanom otvaranju, ali se publici obratio putem video-linka.

Možda će vas zanimati

"Veliki pozdrav za Republiku Srpsku, Banjaluku i Teniski savez RS. Želim vam sve najbolje povodom svečanog otvaranju novog terena. Nažalost, ne mogu da prisustvujem lično, ali tu je moj otac. Nadam se da ću u skorijoj budućnosti doživjeti da posjetim Banjaluku i uživam u tenisu i slavljenju sporta, porodice i zdravog života. Svako dobro", poručio je Novak Đoković.

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović zahvalio se porodici Đoković na svemu što je učinila za tenis i samu Republiku Srpsku.

"Nisam često ovdje, ali to ću u budućnosti ispraviti. I ja i moj sin. On je trebalo da dođe ovdje prije nešto više od mjesec dana, ali se dogodilo to što se dogodilo. Ipak, obećavam da će Novak prvom prilikom, kada prođu problemi sa korona virusom, doći u Banjaluku, a nadam se da će to biti već na proljeće. Na sve načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspjeti u tome", poručio je stariji Đoković.

Centralni teren, kojeg okružuje 1.300 stolica u bojama zastave Republike Srpske, urađen je po najvišim standardima. Takođe, rasvjeta omogućuje i mečeve u noćnom terminu, a ukoliko bude potrebe, montažnim tribinama biće omogućeno dodatnih 3.200 mjesta, tako da će ovo prelijepo zdranje moći da primi čak 4.500 gledalaca.

Svečanost je počela izvođenjem himni Republike Srpske i Srbije "Moja Republika" i "Bože pravde".

Dodajmo da je u izgradnju Nacionalnog teniskog centra uloženo oko 850.000 evra, a prvim udarcem simbolično ga je otvorila talentovana teniserka Tea Kovačević iz Gradiške.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC