• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umičeviću plaketa Rukometnog kluba Kozara MP

Autor mondo.ba

Svečanost pred početak sjednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske.

 Marinko Umičević plaketa Rukometnog kluba Kozara MP Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Prije početka sjednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske, koja je održana danas u Doboju, mala svečanost. Predsjedniku Marinku Umičeviću, plaketu povodom šest decenija postojanja RK Kozara MP, uručio je Saša Stojčić, član Uprave kluba iz Kozarske Dubice.

"Plaketu smo uručili za podršku našem klubu, ali i za sve što je dosad Marinko Umičević uradio za rukometni sport", rekao je Saša Stojčić, koji je plaketu predao i za pomoć od Tvornice obuće Bema.

Možda će vas zanimati

Marinko Umičević je naglasio kako je Upravni odbor dosta uradio u proteklom periodu.

"Želim da pohvalim svoje saradnike koji su dali veliki doprinos u svim našim akcijama. Ponosan sam na činjenicu da već drugu godinu oslobađamo naše klubove od plaćanja kotizacija i želja nam je da im još više pomognemo u periodu koji dolazi. Takođe, imamo plan i da novčano pomognemo i sve naše Regionalne saveze", istakao je Umičević.

Obrad Ninković pohvalio je urađen izvještaj, a posebno se zahvalio predsjedniku Saveza.

"Da nije bilo Marinka Umičevića, sigurno je da RK Leotar ne bi igrao Premijer ligu. Na tome mi veliko hvala i mi se nadamo da će naš klub biti ravnopravan sa ostalima u eliti BiH", izjavio je Ninković koji se zahvalio na pomoći Vladi Republike Srpske i resornom Ministarstvu kao i gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću.

Nedeljko Perišić pohvalio je rad Nadzornog odbora i posebno predsjednika ovog tijela Darka Savića čiji je izvještaj jednoglasno usvojen, a za svoj rad dobio je pohvalu i od Marinka Umičevića.

Na sjednici je u Upravni odbor kooptiran Slaven Gojković iz Dervente, dok nije usvojena ostavka Staše Košarca. Formirana je komisija u sastavu Marinko Umičević, Vladimir Branković i Nedeljko Perišić koja će obaviti razgovor sa Stašom Košarcem.

"Nismo prihvatili njegovu ostavku, jer nam je Staša Košarac potreban. Suvišno je pričati o njegovom ljudskim kao i svim drugim kvalitetima sa kojima on posjeduje i njemu je mjesto u rukometnom sportu", kategoričan je Umičević.

Na sjednici je usvojen prijedlog izmjene Statuta, disciplinskog pravilnika kao i poslovnika o radu komisija i pravnog tijela RSRS. Istovremeno su usvojene i Propozicije takmičenja za predstojeću sezonu kao i liste sudija i delegata za čiji rad je odriješene ruke dobio komesar za takmičenje muške lige Republike Srpske Aleksandar Vrhovac.

Na kraju sjednice Obrenko Miljković je naglasio kako se dosad 91 ekipa prijavila za takmičenje Omladinskih liga što je svakako velika stvar za rukomet Republike Srpske. Za svoj ljudi koje vode brigu o omladinskom rukometu su dobili pohvalu od članova Upravnog odbora.

Marinko Umičević upoznao je svoje saradnike o situaciji u RS BiH. Napomenuo je da još nisu usvojene liste sudija i delegata kao ni propozicije.

Odmah poslije ovog sastanka biće održana redovna sjednica Skupštine Rukometnog saveza Republike Srpske.

Šlag na tortu je u 17 časova kada će biti odigrano finale Kupa Republike Srpske između Sloge i Borca m:tel uz direktan prenos na RTRS, fejsbuk stranici Saveza i TV Simić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC