• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nervirao se mnogo, a na kraju osmeh: Đoković igra za 36. masters, poručuje da je još gladan!

Autor Milutin Vujičić

Vreme je da pretekne Nadala...

 Novak-Djokovic-finale-masters-Rim-izjava-rival-Denis-Sapovalov-ili-Dijego-Svarcman Izvor: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Preko dva sata na terenu za finale Rima!

Novak Đoković uspeo je da se deseti put u karijeri plasira u odlučujući meč na mastersu u prestonici Italije, a Kasper Rud se pokazao kao odličan "izazivač". Uspeo je da ga namuči u prvom setu, ali kada je Đoković "dodao gas" više nije bilo šanse (7:5, 6:3).

Možda će vas zanimati

Meč je bio specifičan i zbog toga što je Đoković imao polemiku sa sudijom, koji ga je triput oštetio, tako da je bilo psovki upućenih i prema njegovom "boksu".

Za razliku od prethodnih mečeva, na ovom smo videli i navijače!

"Nedostajali su mi. Svaki igrač želi da se vrate, nadam se da će ih biti i na ostalim turnirima. Sjajna vest kad su rekli da ćemo igrati pred navijača, to je i dobar znak zbog cele situacije, nadam se da se stvari popravljaju svuda. Bilo je teško danas preko dva sata u dva seta, morao sam da radim mnogo za svaki poen. On je servirao za set, bilo je vetrovito, mogao je bilo ko da dobije prvi set", kazao je Đoković i pohvalio mladog tenisera iz Norveške.

"Znam da trenira na Nadalovoj akademiji i to je sličan stil igre. Forhend mu je impresivan, nikad nismo igrali ili možda smo jednom trenirali. Bilo je teško da razumem njegove loptice, bilo je zahtevno, ali sam zadovoljan kako sam uspeo da završim".

U finalu, gde će igrati za peti trofej u Rimu, ukupno 36. masters, što bi bio rekord, igraće protiv boljeg iz duela Dijega Švarcmana i Denisa Šapovalova.

"Mnogo je važno i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. I 15 godina sam na turu, uživam i imam glad za titulama i borim se za titule. Obojica su u izuzetnoj formi, Dijego je odigrao meč života protiv Nadala, onda je Denis napredovao na šljaci. Biću spreman šta god da se desi", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC