• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britancima smeta "pobješnjeli Đoković": Slomljeni reket je centralna tema!

Autor mondo.rs

"Ponovo se razbjesnio na terenu, dve nedelje poslije izbacivanja sa US Opena" pišu britanski mediji o Noletu. Isto je istakao i čuveni "ESPN".

 Britanski mediji Novak Đoković lomio reker Izvor: Alfredo Falcone/LaPresse via AP/Tanjug

Sasvim uobičajena stvar na teniskom terenu u subotu je postala jedna od centralnih tema u britanskim medijima.

Tamošnji "Gardijan" je posvetio veliku pažnju Đokovićevom gestu tokom četvrtfinala protiv Dominika Kepfera, kada je ljutito udarao reket o zemlju dok ga nije slomio.

Izvor: Tanjug/AP, Alfredo Falcone/LaPresse

Uz podsjećanje da je ranije ovog mjeseca diskvalifikovan sa US Opena kada je slučajno pogodio lopticom pomoćnog sudiju, britanski list objavio je da Novak "ponovo pobjesnio na terenu" i to je bila centralna teniska "vijest" dana u kojem je Rafael Nadal senzacionalno predao titulu u četvrtfinalu protiv Dijega Švarcmana.

Novak je bio poslije meča upitan za taj momenat.

"To nije ni prvi, a ni posljednji reket koji ću slomiti u karijeri. Radio sam to ranije i vjerovatno ću to uraditi opet. Ne želim to da radim, ali kada se desi – desi se. Tako ponekad izbacujem gnjev iz sebe i to definitivno nije najbolja poruka koju mogu da pošaljem, pogotovo dok me gledaju mladi teniseri. Definitivno ih ne ohrabrujem da to rade", rekao je Novak poslije meča u kojem je napravio još jedan korak ka osvajanju titule.

Naravno, nije samo "Gardijan" taj momenat istakao u prvi plan, već i drugi ostvrski mediji, a među njima i tabloid "San", koji je takođe pisao o "pobješnjelom Novaku".

Izvor: The Sun

Američki "ESPN" je takođe pisao o tome kao centralnom događaju Novakove pobede, uz konstataciju da je Đoković u Rimu "pokazivao nervozu i prije meča, kada je nekoliko puta 'sjevao' pogledom ka sudiji poslije nekoliko situacija".

Poslije US Opena i nesrećnog izbacivanja koje su i mnogi sportski autoriteti nazvali prestrogim, Đoković će očigledno biti pod posebnom lupom, na svakom svom meču.

Sa druge strane, interesantno je da na stranicama velikih medija nije bilo ni riječi o velikom sudijskom gafu u toku istog Novakovog meča, u kojem je arbitar u jednom trenutku rekao "gem za Federera" umjesto "gem za Đokovića".

Izvor: Tanjug, Alfredo Falcone/LaPresse

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC