• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cenzurišete Đokovića, sad će da osvoji Rolan Garos": Svet bruji o ućutkivanju Novaka, jedni ga napadaju, drugi brane!

Autor Nebojša Marković

Pojavila se cela konferencija za medije, umesto one skraćene verzije kojom su organizatori pokušali da sakriju cenzurisanje najboljeg tenisera sveta.

 "Cenzurišete Đokovića, sad će da osvoji Rolan Garos": Svet bruji o ućutkivanju Novaka, jedni ga napa Izvor: YouTube/Djoker Nole/printscreen

Neverovatne stvari događaju se na Rolan Garosu ove godine. Organizatori baš ne žele da se priče o njihovoj slaboj organizaciji takmičenja, pa su sada počeli da cenzurišu i Novaka Đokovića!

Najbolji teniser sveta doživeo je neprijatnost kada su mu organizatori prekinuli konferenciju za medije kako ne bi govorio o temi koja je bolna tema za Rolan Garos!

Možda će vas zanimati

Naravno, radilo se o pandemiji korona virusa i tome kako se stvari odvijaju na Rolan Garosu, a jedan deo Đokovićevog izlaganja odnosio se na problem lažno pozitivnih testova na kovid-19, zbog kojih su neki poput Damira Džumhura bili diskvalifikovani sa turnira.

"Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra", pričao je Đoković o toj temi, da bi mu nakon toga organizatori polako počinjali da prekidaju konferenciju.

Da sa Rolan Garosa nešto kriju videlo se i kada su na svom zvaničnom YouTube kanalu okačili Novakovu konferenciju u trajanju od samo minut i po, dok internetom sada kruži duža verzija od šest minuta, na kojoj se vidi da je Đoković bio prekidan iako nije odgovorio na sva pitanja novinara.

Đoković se čak na kraju i izvinio novinarima, ostavivši začuđen izraz lica zbog završetka konferencije, a na internetu je bilo brojnih komentara kao podrška najboljem teniseru sveta.

Izvor: YouTube/Djoker Nole/printscreen

Posle svega, na internetu su se pojavili brojni komentari - jedni su Đokovića branili zbog toga što je bio cenzurisan, drugi su ga napadali kao organizatora Adria Toura na kojem su se on i drugi teniseri zarazili korona virusom.

"Ne uzimam za ozbiljno ono što Đoković govori posle fijaska na Adria Touru. Sada on govori da ne treba poštovati pravila francuskih vlasti, on samo radi ono što njemu odgovara. Smešno", bio je jedan komentar uperen protiv Srbina.

Ipak, bilo je daleko više pozitivnih komentara, kao podrška Đokoviću.

"Sada će Đoković morati da osvoji Rolan Garos", napisao je neko na pomenutom YouTube snimku, dok su i na Tviteru jasno stavili do znanja da je ovo bilo nepošteno prema Novaku.

"Da li je ovo moguće? Rolan Garos je još jedan grend slem u nizu koji je sprdnja. Još jedan razlog zašto je PTPA organizacija potrebna. Sramite se svi na Rolan Garosu", glasio je jedan komentar, dok je drugi bio još zanimljiviji

"Obožavam ovog momka. On će jasno istaći sva vaša sr**a i posle toga osvojiti turnir!"


Ovo i snimka te cele konferencije za medije na kojoj se u poslednjih minut i po snimka vidi cenzura organizatora.

Novak Đoković i skraćen konferencija za medije
Izvor: YouTube/Djoker Nole

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC