• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Perić opravdao ukazano povjerenje: Ginem na terenu, za mene je ovo neki novi rukomet

Autor mondo.ba

Talentovani rukometaš Borca m:tel blista na startu nove sezone.

 Luka Perić opravdao ukazano povjerenje: Ginem na terenu, za mene je ovo neki novi rukomet RK Borac Izvor: Nezavisne novine

Rukometaši Borca m:tel proteklog vikenda nastavili su pohod ka odbrani šampionske titule upisavši četvrti prvenstveni trijumf u nizu.

Očekivano je u "Boriku" savladana visočka Bosna 26:19, a najbolji u taboru "crveno-plavih" bio je 17-godišnji Luka Perić, koji je postigao šest golova.

Možda će vas zanimati

Talentovani igrač tako na najbolji način opravdava povjerenje koje mu je ukazao trener Mirko Mikić, te nastoji da iskoristi svaki minut na terenu da se dokaže.

"Ušli smo u sezonu sa istim ambicijama, da odbranimo titulu prvaka BiH i da probamo doći do het-trika koji nam je izmakao prošle sezone. U svaku utakmicu idemo maksimalno da ostavimo srce na terenu, a zasada ide sve kako smo zamišljali", izjavio je Perić u razgovoru za "Nezavisne novine".

Perić je prošao sve omladinske selekcije Borca m:tel, a od prošle sezone je u prvom timu. Ipak, do sada nije dobijao ozbiljniju minutažu, a čim se to desilo, pokazao je da banjalučki velikan ne treba da brine za budućnost.

"Još sam relativno mlad, za mene je ovo neki novi rukomet, s obzirom na to da je ovo prva godina u seniorskoj ekipi. Cijenim minute koje mi daje trener Mikić, trudim se da to vratim dobrim partijama i opravdam povjerenje. Dajem sve od sebe i ginem na terenu. Kažem, opet, ovo je prva sezona u kojoj sam se ustabilio u prvom timu. Već sam naučio da se nosim sa pritiskom i odgovornosti koje nosi utakmica, jer nije lako braniti boje tako velikog kluba kao što je Borac", dodao je.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Dobre partije u Borcu m:tel omogućile su mu poziv i u seniorsku reprezentaciju BiH. Selektor "zmajeva" Bilal Šuman računa na njegove usluge u kvalicikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Vjerujte da sam se u neku ruku iznenadio pozivom. Nisam to uopšte očekivao, ja sam mislio da će to doći kasnije. Sada moram da se dokažem na treninzima, da bude da sam s razlogom pozvan", istakao je Perić za banjalučki list.

Borac m:tel nakon četiri odigrana kola ima maksimalan učinak, a u narednoj rundi gostovaće Slaviji u Istočnom Sarajevu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC