• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Olimpija - "dva različita svijeta"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Olimpija u Banjaluci pokazala zašto je šampion Slovenije.

 Borac Olimpija 0:4 prijateljska utakmica Darko Vojvodić i Zoran Barišić izjave Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Olimpija iz Ljubljanje u prijateljskom meču protiv Borca na Gradskom stadionu opravdala je ulogu favorita i zasluženo slavila 4:0, te pokazala zašto je aktuelni šampion Slovenije.

Momci u zelenim dresovima dominirali su u većem dijelu današnjeg susreta, a istakao se trostruki strijelac Stefan Savić, koji je odigrao samo drugo poluvrijeme, ali to mu nije smetalo da zabilježi het-trik.

Seriju golova "zmajčeka" započeo je u prvom dijelu meča Ivan Lendrić, nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara i prvi strijelac Premijer lige BiH pretprošle sezone.

"Bila je dobra utakmica i najvažnije da je sve bilo fer. Istrčali smo se, a rezultat mi nije bio toliko bitan koliko igra. Svidjelo mi se to kod obje ekipe, koje su pokazale prijateljski duh. Borcu se zahvaljujem na pozivu i želim im da izbore plasman u Premijer ligu BiH", istakao je trener Olimpije Zoran Barišić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Strateg Borca Darko Vojvodić priznao je da je slovenački šampion na znatno višem nivou od banjalučkog prvoligaša.

"Zahvaljujem se još jednom gospodinu Barišiću, koji mi je bio mentor, od koga sam učio i za sve što je uradio za mene. Što se tiče utakmice, ovo su dva različita svijeta. Ovo nije naš nivo. Mi se pod hitno moramo vratiti u realnost, a to je Prva liga Republike Srpske. Drago mi je što je bila fer i korektna utakmica, a Olimpiji zaista hvala na tome što su nam ukazali čast da igramo s njima. Treba i dalje da njegujemo dobre odnose", rekao je Vojvodić.

On je u nastavku meča šansu pružio omladincima, koji su pokazali da se na njih može i mora računati u budućnosti.

"Pohvalio bih mlade igrače, jer se vidi da tu zaista ima talenta. Vladimir Arsić, Nikola Turanjanin, Bojan Batar, Andrej Bosnić, Vaso Vuković i Stefan Trivan dobri su igrači, oni su perspektiva i budućnost ovog kluba", naglasio je Vojvodić.

Na ruku Borcu ide i današnji poraz Sloge iz Gornjeg Crnjelova protiv Podrinja u Janji, tako da će "crveno-plavi" već u utorak, u odgođenom meču protiv fočanske Sutjeske, na svom terenu tražiti priliku da se odvoje na četiri boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC