• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadžić na klupi Sloge: Sarajevo - pravi ispit!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Prvoligaš Srpske iz Gornjeg Crnjelova sa novim trenerom dočekuje najvažniji meč u klupskoj istoriji - prvi polufinalni duel Kupa BiH protiv Sarajeva (Gradski stadion Bijeljina, srijeda od 16 časova).

Fudbalere Sloge iz Gornjeg Crnjelova u srijedu očekuje najvažniji meč u istoriji - prva utakmica polufinala Kupa BiH protiv Sarajeva.

Jedini predstavnik Republike Srpske plasmanom među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju napravio je istorijski rezultat, ali sigurno ne želi tu da se zaustavi, nego će u duelu sa favorizovanim timom iz Sarajeva, u meču koji će biti odigran na Gradskom stadionu u Bijeljini od 16 časova, pokušati doći do senzacije i plasmana u finale.

Nakon ostavke Dragana Mićića, duel sa "bordo" timom Sloga će dočekati sa novim trenerom Senadom Hadžićem, dosadašnjim Mićićevim pomoćnikom i nekadašnjim trenerom prvoligaša RS, Podrinja iz Janje.

Hadžić je sa predsjednikom Zlatkom Krbanjevićem dogovorio saradnju do kraja sezone, a debi na klupi imaće protiv trenutno prvoplasirane ekipe u bh. eliti.

"U srijedu nas očekuje najveća utakmica u istoriji kluba. Ekipa je bila u blagom padu poslije remija sa Borcem, a zatim i poraza u Derventi. Biće izuzetno teško vratiti momke na pravi put, ali vjerujem da će duel sa Sarajevom biti pravi ispit, gdje moramo pokazati karakter, volju i želju, ali i kvalitet koji stvarno posjedujemo, kako bismo ovom utakmicom izašli iz krize", izjavio je za MONDO novi trener Sloge.

Hadžić je svjestan jačine Sarajeva, što dovoljno govori i pogled na tabelu Premijer lige BiH.

"Sarajevo je najkvalitetnija ekipa u BiH, što pokazuje i tabela Premijer lige BiH, ali i njihov plasman u polufinale Kupa BiH. Imaju širok, kvalitetan sastav, ali mi se nećemo predati. Imamo ekipu koja će sutra pružiti maksimum, pokušati napraviti što bolji rezultat, kako bi revanš u Sarajevu učinili što neizvjesnijim. Naravno da ne razmišljamo o porazu. Sarajevo jeste favorit, ali to ne mora ništa da znači jer i mi imamo igrače koji posjeduju kvalitet", kaže Hadžić.

U duelu sa Sarajevom, on neće moći računati na suspendovanog Jocu Stokića, koji je nakon duela sa Kozarom u Gradišci kažnjen sa četiri meča neigranja.

Takođe, pravo nastupa nemaju ni igrači koji su tokom zimske pauze stigli u Slogu, a već su nastupali u Kupu BiH.

"Vjerujem da će svi koji istrče na teren dati svoj maksimum i biti 100 odsto na terenu, kako bismo prevazišli stanje u kojem se nalazimo, jer očigledno imamo problema u igri, najviše sa realizacijom, ali uvjeren sam da ćemo to popraviti", poručio je Hadžić.

Podsjetimo, Sloga je na putu do polufinala eliminisala Slaviju iz Istočnog Sarajeva (4:0), Mladost iz Kikača (2:2, penali 5:4) i Klis iz Buturović Polja (1:1, 2:2).

Revanš meč polufinala na "Koševu" biće odigran 10. marta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC