• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva jaka testa za Borac, u istom danu

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Superligaši Spartak iz Subotice i Napredak iz Kruševca pariraće u srijedu banjalučkom Borcu, u dva kontrolna meča na pripremama na Zlatiboru.

 Prijateljske utakmice na Zlatiboru Borac Banjaluka, Spartak Subotica, Napredak Kruševac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Dva test meča, u istom danu (srijeda), imaće fudbaleri Borca na pripremama na Zlatiboru, oba protiv članova Superlige Srbije.

Tim Branislava Krunića prvo će u prijepodnevnim časovima u 10.00, odmjeriti snage sa Spartakom iz Subotice, dok je u popodnevnom terminu od 18.30 planiran susret sa kruševačkim Napretkom.

"Planiram kombinovan sastav i daću priliku svim igračima. Pokušaćemo neke ideje sa treninga da primijenimo na utakmicama, te da raspodijelimo opterećenje sa igračima koji su tu od početka priprema i ovim koji su tek ušli u trenažni proces, jer ne mogu svi imati istu minutažu", istakao je Krunić.

Iako "šef" ističe da još nije poznato kojih 11 igrača će činiti prvu postavu Borca, polako se kristališe tim za Premijer ligu BiH.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trenutno su najbliži startnoj postavi: Lučić - Ćosić, Janičić, Jovanović, Dujaković - Danilović, Vranješ - Crnov, Bosančić, Mirić - Kajkut.

"Nije još iskristalisan prvi sastav. Pripreme su te koje nam daju mogućnost da probamo određene formacije i strategiju. Na svakom treningu možemo da popravimo neke stvari i usavršimo svoju igru", kaže strateg Borca.

Krunić o pripremama: Naporno je, ali dobro se radi

Podsjetimo, na putu ka Zlatiboru Borac je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Tuzla sitija, u kojoj je doživio minimalan poraz, da bi nakon toga ubjedljivo savladao crnogorskog šampiona i učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona, Sutjesku iz Nikšića, rezultatom 3:0.

Izvor: MONDO

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

2x

Spartak poraz, Napredak X.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC