• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Došli smo na "Grbavicu" da ne primimo gol

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Branislav Krunić debitovao je remijem sa Željezničarom (0:0) startu nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Željezničar - Borac 0:0, izjava Branislav Krunić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako je Željezničar dominirao, imao posjed lopte i mnogo više povoljnih prilika od crveno-plavih, ipak nije uspio da slomi otpor gostiju iz Banjaluke, koji su se branili i odbranili bod u derbiju prvog kola - 0:0.

"Došli smo na 'Grbavicu' da igramo čvrsto i da pokušamo da ne primimo gol i u tome smo uspjeli. Imali smo i drugi plan da iz nekog kontranapada pokušamo da postignemo pogodak, ali danas protiv ovako kvalitetnog Željezničara nismo uspjeli to da napravimo. Mogu da pohvalim domaćina na prikazanoj igri, vidi se da je to ekipa koja zna šta radi i mislim da će biti ozbiljan kandidat za vrh tabele. U tom im želim sreću", rekao je Krunić poslije meča.

Crveno-plavi će u drugom kolu dočekati Zvijezdu 09, koja je ranije u subotu deklasirana od Tuzle siti u Ugljeviku (1:5).

"Ovaj remi sa Željom je uvertira za narednu utakmicu jer smo se tek vratili u Premijer ligu BiH. Iako se večeras vidjela neuigranost, moram da čestitam mojim igračima na borbenosti jer su oni ovaj bod zaslužili. Zato pozivam sve gledaoce da nas podrže protiv Zvijezde na Gradskom stadionu, kao i naše najvatrenije pristalice 'Lešinare'", dodao je trener Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC