• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Magarci još lete!

Autor mondo.ba

Juventus i Kjevo podijelili su bodove, a da su gosti iz Verone odnijeli i kompletan plijen iz Torina, ne bi bilo nezasluženo. Prvi bod "stare dame" u novoj sezoni, "leteći magarci" ostaju na čelu tabele.

Kjevo ostaje lider Serije A i nakon gostovanja na Juventus Areni!

Juventus je u prošlom kolu postavio nekativan rekord jer u prva dva meča nove sezone nije osvojio niti bod, što se nikada nije desilo do sada u Seriji A, a sada je teškom mukom, iz sumnjivog jedanaesterca, stigao do boda na svom terenu protiv Kjeva.

JUVENTUS - KJEVO 1:1 (0:1)
/ Dibala 83 penal - Hetemaj 5/

"Leteći magarci" šokirali su Torineze već u 5. minutu meča i krenuli ka najboljem startu sezone u istoriji kluba (u prva dva kola tim iz Verone vezao je šest bodova).

Perparim Hetemaj spektakularnim volej udarcem u petom minutu utišao je tribine stadiona u Torinu.

...
Izvor: YouTube

Poslije primljenog gola, domaći su krenuli po izjednačenje, ali čvrsti gosti iz "grada ljubavi" pokazali su da u Torino nisu došli da se brane.

Trener Juventusa reagovao je već na startu drugog poluvremena. Nedovoljno oporavljenog Klaudija Markizija zamijenio je Pol Pogba.

Boštjan Cesar u 52. minutu mogao je pokopati sve nade "stare dame", ali je sjajni Bufon refleksno reagovao, odbranio šut i uz pomoć stative spasio crno-bijele.

Pravo je čudo šta su domaći propustili pet minuta kasnije. Prvo je stativa spasila Kjevo nakon šuta Roberta Pereire, pa je pokušao i Pogba, zatim i Paolo Dibala, ali je sve to otklonila odbrana Kjeva.

Cesar je u 62. minutu postigao pogodak, ali je prilikom šuta povukao za dres Leonarda Bonućija, pa je arbitar Marko Gvida opravdano ponišio gol slovenačkog internacionalca. istina, i defanzivac Juventusa vukao je za dres Slovenca, ali se arbitar odlučio za faul u napadu.

Vremešni, 37-godišnji čuvar mreže Kjeva Albano Bizari činio je čuda sredinom drugog poluvremena. Prvo je odbranio sjajan šut Ernanesa, a onda i Aleksa Sandra, debitanta u redovima Juventusa.

Pred kraj je još jednom "skinuo" slobodan udarac Ernanesu, da bi u 83. bio nemoćan.

"Rezervista" Huan Kvadrado bio je u prodoru, Cesar je uklizao, činilo se da kontakta nije bilo, ali je ovaj put Gvida dosudio jedanaesterac. Neumoljiv sa 11 metara bio je Dibala.

...
Izvor: YouTube

Do kraja, nije bilo više vremena za promjenu rezultata. Prvi bod Juventusa u novoj sezoni, a Kjevo ostaje na samom vrhu tabele.

SERIJA A - 3. KOLO:

Juventus - Kjevo 1:1 (0:1)
/ Dibala 83 penal - Hetemaj 5/

Frozinone - Roma 0:2 (0:1)
/Falke 43, Iturbe 93/

Fiorentina - Đenova 1:0 (0:0)
/Babakar 60/

Nedjelja:
Verona - Torino (12:30)
Empoli - Napoli (15)
Palermo - Karpi
Sampdorija - Bolonja
Sasuolo - Atalanta
Lacio - Udineze (18)
Inter - Milan (20:45)

TABELA: Kjevo (+1) 7, Roma (+1) 7, Torino 6, Sasuolo 6, Inter 6, Palermo 6, Fiorentina (+1) 6, Sampdorija 4, Đenova (+1) 3, Atalanta 3, Udineze 3, Milan 3, Lacio 3, Napoli 1, Verona 1, Juventus (+1) 1, Bolonja 0, Empoli 0, Karpi 0, Frozinone (+1) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC