EXIT: Poznati se "žešće" raduju (VIDEO)

Autor:

Evo šta su poznate zvijezde imale da kažu o predstojećem nastupu benda The Killers na EXIT festivalu

Ostalo je još svega tri nedjelje do početka ovogodišnjeg Exita i ujedno spektakla godine uz jedan od najvećih bendova našeg vremena, američku grupu The Killers, koja će u srijedu, 5. jula izaći na glavnu binu Petrovaradinske tvrđave.

Fantastičnu četvorku iz Vegasa vodeći svjetski mediji nazivali su "jednim od najvećih bendova vijeka", "najvećim američkim rok bendom", te "najboljim velikim bendom na svijetu”. Vlasnici četiri No.1 albuma i dobitnici čak devet prestižnih nagrada za najbolji svjetski rok bend na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija i Srbija!

Svoje uzbuđenje pred dolazak Kilersa sa nama su podijelili i brojna poznata lica, među kojima i Anica Dobra, Gordan Kičić, Daško i Mlađa, Marko Nastić, Ivan Jevtović, Bojana Janković, Ana Martinoli, Nemanja Kostić i drugi.

Pogledajte:

Izvor: YouTube

Kilersi su ove nedjelje ekskluzivno za BBC objavili i prvi singl sa predstojećeg petog albuma "Wonderful Wonderful" koji će svjetlost dana ugledati ovog ljeta. Numera "The Man" je premijerno predstavljena u kultnoj emisiji Annie Mac kao "najvrelija pjesma na svijetu", a radi se o hitu pravljenom za velike festivale i stadione!

Spot već režira Anton Korbin, poznat po radu sa Depeche Mode i U2, a Kilersi kažu da uskoro stiže, "njihov najpredaniji i najotvoreniji album, krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione".

Izvor: YouTube

Ostale vijesti