Bajaga: Ljubavi, bistre vode, plavog neba...

Autor:

Momčilo Bajagić Bajaga je zaštitno lice Vivia vode. Pročitajte šta kaže o ovoj saradnji, vječnim vrijednostima, bez čega se sve ne može...

0
A- A A+

- Zaštitno ste lice za novu Vivia kampanju u naredne dvije godine. Koliko vam je značio rad na ovoj reklami i ućešće u ovakvom jednom projektu koji zapravo promoviše prave vrijednosti a na prvom mjestu LJUBAV?

Uživao sam radeći reklamni spot,pesmu i uopšte kampanju za Viviju a za to sam imao dosta razloga . Prvo spot je sniman pod rediteljskom palicom Raše Andrića velikog umetnika i profesionalca,sa vrhunskom ekipom saradnika .Lokacija je bila predivna Japanski vrt u botaničkoj bašti u Beogradu i ono što je najbolje sa puno male slatke i talentovane dece iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine i Crne Gore koja zajedno sa mnom pevaju o ljubavi u vreme kad svi osećamo veliki nedostatak ljubavi u svetu i u našoj okolini. Dečija srca su čista i iskrena i nisu kontaminirana mržnjom koje je sve više. To je i bio razlog da se prihvatim posla sa zadovoljstvom.

- Kakve su do sada reakcije na muzički spot i za reklamne spotove Vivie?

Sve reakcije koje sam ja čuo i video su pozitivne i to mi je izuzetno drago, jer vidim da smo svi zajedno napravili jednu pozitivnu i lepu stvar.

- Bez ljubavi se ne može? A ni bez vode? Da li je to i vaša poruka svima kad je u pitanju reklamna kampanja za vodu Vivia?

Tako je i voda i ljubav su nešto bez čega se ne može,i ljubav i voda ( poput Vivie) je čista i zdrava i to je ono što ih povezuje.

- Koliko vam znači kada vam kažu da ste vi i vaše pjesme sinonim za ljubav?

To je veliki kompliment za mene i znam da su se generacije zaljubljivale i volele uz moje ljubavne pesme, divan osećaj i velika čast.

- Da li nam je samo LJUBAV potrebna?

Naravno i bistre vode, plavog neba...

Ostale vijesti