Sahranjena Majda Arnautović

Nekoliko desetina građana, rodbine i prijatelja oprostilo se danas od Majde Arnautović, poznate Banjalučanke i velike obožavateljke Zdravka Čolića koja je preminula u 61. godini života.

0
A- A A+

majda Foto: Mondo/Vedran Ševčuk

Jedna od prisutnih sugrađanki na posljednjem oproštaju Majdi na groblju u Docu bila je i Alma Bošnjak, komšinica preminule Banjalučanke.

"Bilo bi dobro da je više osoba kao što je Majda. Došla sam na njen posljednji ispraćaj jer je to zaslužila", rekla je ova Banjalučanka uz prisjećanje na jedan od koncerta Zdravka Čolića.

"Kroz šalu sam znala reći da mnoge žene mogu biti veoma atraktivne, ali nemaju privilegiju da budu kraj Čole kao Majda", rekla je Alma.

Majdina kozmetičarka i dugogodišnja prijateljica Đurđica Golić kaže da je Majda duša Banjaluke i da je bila velika čast poznavati je.

majda Foto: Mondo/Vedran Ševčuk

"Jedan grad čine ljudi, a jedna od njih je bila i naša Majda. Neka joj je vječna slava i neka je anđeli čuvaju", kazala je Golićeva.

Na posljednjem oproštaju od Majde bio je i gospodin Boris Zrile koji se rado sjeća Majde i koncerata Zdravka Čolića na koje je dolazila.

"Svojim prisustvom doprinosila je ukupnoj energiji i doživljaju koncerata", rekao je Zrile.

Među onima koji su se danas oprostili od Majde bio je i Alija Mahmutović, svima poznat kao čika Ale.

majda Foto: Mondo/Vedran Ševčuk

Majda (61) je prošle godine imala moždani udar nakon čega je smještena u Centar za nepokretne osobe u Banjaluci. O njenoj ljubavi prema Čolinom liku i djelu svjedoči činjenica da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca na internet stranici fanova Zdravka Čolića.

”Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava! Zato ne bih podnijela da ne odem na njegov koncert”, kazala je Majda prije par godina za ”Press” i istakla da nema Čolinog koncerta u Banjaluci i regiji kome nije prisustvovala.

Tagovi:

Ostale vijesti