• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zbogom, prijatelju moj"

Autor mondo.rs

Milena Dravić o smrti Ljubiše Samardžića.

Glumica Milena Dravić, koja je prošle godine izgubila supruga Dragana Nikolića, oglasila se povodom smrti dugogodišnjeg filmskog partnera Ljubiše Samardžića.

Milena i Ljubiša bili su jedan od najpopularnijih filmskih parova bivše Jugoslavije, i zajedno su igrali u kultnim ostvarenjima. "Nije lako sa muškarcima", "Razvod na određeno vreme", "Predstava Hamleta u selu Mrduša donja", "Bitka na Neretvi", "Sutjeska", samo su neki od filmova koje su zajedno snimili, a Milena je igrala i u "Policajcu sa Petlovog brda".

"Mnogo me je pogodila vest o Ljubišinoj smrti. Otišao je moj kolega, prijatelj, moj drug. S Ljubišom sam počela svoju karijeru. Sećam se kad nam je reditelj Branko Bauer dodelio uloge Mihajla i Malene u 'Prekobrojnoj'.

Prekobrojna
Izvor: YouTube

To je bio pravi pogodak i za nas dvoje i za kinematografiju. Postali smo najpopularniji filmski par u Jugoslaviji. Svi su nas tražili da snimamo i mi smo prihvatali i u tome uživali. Nizale su se uloge i različiti filmovi. Bila je to divna i uspešna saradnja i druženje," rekla je proslavljena glumica.

Nije lako sa muškarcima
Izvor: YouTube

"Nakon toga putevi nam se razilaze. Ja odlazim na televiziju i snimam 'Obraz uz obraz', Ljubiša ide svojim putem i snima filmove po Jugoslaviji. Imao je talenat da bude i odličan producent i reditelj. O svemu je brinuo. Vrhunski profesionalac. Mnogo mi je žao njegove supruge i unuka. Strašan gubitak", rekla je Milena za "Kurir".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop