DOSIJE X: Gledajte, ako smete! (VIDEO)

Autor:

Najavljen povratak glumice iz epizode koja je prestravila gledaoce, i njene reprize su čak bile zabranjene!

0
A- A A+

Foks je najavio da će se u novoj sezoni serije "Dosije X" vratiti glumica koja je pre više od 20 godina prestravila publiku!

Epizoda "Home", druga u četvrtoj sezoni, emitovana je 1996. godine i prva je epizoda serije koja je imala oznaku upozorenja zbog uznemirujućeg sadržaja.

Izvor: YouTube

U toj epizodi, Molder i Skali istraživali su smrt bebe sa strašnim urođenim defektima, i istraga ih je odvela u gradić u Pensilvaniji. Osumnjičili su trojicu braće za kidnapovanje, misleći da su oteli ženu i napravili joj dete, ali su na kraju otkrili jezivu istinu - majka braće, kojoj su odsečene ruke i noge, sve vreme se krila ispod kreveta i razmnožavala sa sopstvenim sinovima! Na kraju epizode, dvojica braće Pikok su stradala, dok je majka pobegla sa trećim da zasnuje novu stravičnu porodicu.

Ova epizoda bila je toliko uznemirujuća, da je Foks godinama odbijao da je uvrsti u reprize, čemu je u prilog išla i činjenica da je pripadala serijalu "Čudovišta nedelje" - epizodama o neobičnim pojavama, koje su zasebne priče, odnosno nisu važne za glavni zaplet i teorije zavere u "Dosijeu X".

Majku je igrala Karin Konoval, koju smo kasnije gledali u trilogiji "Planeta majmuna", a sada će se vratiti u novoj sezoni!

Izvor: YouTube

"Karin neće igrati majku koja je prestravila gledaoce, već će imati novu, interesantniju ulogu, ili je bolje da kažem, uloge," nagovestio je autor serije Kris Karter.

Nova sezona "Dosijea X" imaće deset epizoda, a još uvek nije poznato kada će biti emitovana.

Tagovi:

Ostale vijesti