Prava "filmska" ljubav (FOTO)

Autor:

Lepa glumica i njen zgodni suprug žive "filmsku" ljubav već godinama. Evo zašto su oni "zlatni" holivudski par.

0
A- A A+

Teško da ćete danas u svetu poznatih uspeti da pronađete još neki par poput Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa. Lepi, mladi, u srećnom braku, imaju dve ćerke i ozbiljne karijere... Veza bez skandala, reklo bi se dobar, stabilan brak. I bez bljutavih izliva nežnosti po Instagramu i Twitteru, što je pravo osveženje u današnje vreme.

U čemu je njihova tajna?

Blejk Lajvli gostovala je juče u emisiji Good Morning America, da bi promovisala svoj novi film All I See Is You, i usput ispričala i poneki detalj iz privatnog života.

Lepa glumica misli da je velika prednost to što su oboje iz iste branše, i da je to ono što njihov brak čini čvršćim.

"Generalno, divno je kad imate nekoga ko razume čime se bavite. To je naročito važno jer nas posao ponekad dovede u čudne situacije - morate glumiti da ste u braku sa nekim drugim, ume da bude uvrnuto i neprijatno", ispričala je. "To nikad nije sasvim jednostavno, čak ni kad ste oboje u istom poslu, čak ni kad oboje to radite."

Ali, dobra stvar je što su oboje glumci, tako da oboje znaju kako stvari funkcionišu, recimo, prilikom snimanja scena seksa, tako da nijedno od njih dvoje ne pravi problem kad ono drugo dobije ulogu koja i to podrazumeva.

"Pomaže da znate kako to izgleda, što možete da razdvojite posao od realnosti", ispričala je lepa glumica. "Imam prijatelje koji su u braku sa osobama koje nisu iz naše branše, i to ume da bude nezgodno. Znate, desi se da me pitaju 'aha, pa znači, niste stvarno imali seks u toj sceni', i ja onda kažem 'ne, ne, ne, nikako, ne'... Dobro je kad ste u vezi sa nekim ko razume to."

Uz to, oni dele i sličan smisao za humor. Rejnolds često ima beskrajno simpatične tvitove, od kojih su mnogi i na račun porodičnog života...

Ovde je sve ok, čestitao je rođendan svojoj predivnoj ženi... i isekao je sa slike.

... ali, Blejk se uopšte ne uzbuđuje oko toga:

"Na sreću, izgubila sam lozinku za Twitter pre izvesnog vremena, tako da nisam u toku. Svi me stalno zapitkuju nešto u vezi sa njegovim tvitovima. Prilčno je duhovit."

Pogledajte fotografije:

Tagovi:

Ostale vijesti