NOVI DOSIJE X: Sve što vas zanima (FOTO, VIDEO)

Autor:

Kada počinje, koliko ima epizoda, ko se vraća a ko možda umire?

0
A- A A+

Na zvaničnom Instagram nalogu serije "Dosije X" objavljeno je da ćemo omiljene agente koji istražuju paranormalne pojave ponovo gledati od 3. januara 2018. godine.

The truth is closer than ever. #TheXFiles returns January 3 on FOX.

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on

Fokus ove sezone biće na potrazi koju agenti sprovode za svojim davno nestalim sinom Vilijamom, koji je ključni "igrač" plana za zaustavljanje vanzemaljske invazije.

Kris Karter najavio je da će vratiti nekolicinu starih i popularnih likova, kao što su Pušač (Vilijam B. Dejvis), Monika Rejes (Anabet Giš) i Skiner (Mič Pileđi).

Fanove starih sezona obradovaće plan "Foksa" da se ne osloni toliko na teorije zavere i vanzemaljce, već da 11. sezona više podseća na stare "Čudovište nedelje" epizode – naizgled nepovezane priče o individualnim, uvrnutim slučajevima.

Mulder's got this under control. #TheXFiles : @davidduchovny

A post shared by The X-Files (@thexfilesfox) on

Imaće deset epizoda, od čega će samo dve biti "mitološke", a čak osam će biti slučajevi.

"Ovo će biti veoma dinamična avantura. Da, moraćemo da potražimo Vilijama, ali ćemo videti i mnoge zanimljive slučajeve. Očekujte Pušača, očekujte Usamljene revolveraše, ali i povratak nekih od interesantnih likova koji su se ranije pojavljivali u 'mitologiji' serije," rekao je Karter.

Prema teorijama na Internetu, moguće je da će ovo biti poslednja sezona u kojoj ćemo gledati agenta Dejnu Skali. Glumica Džilijan Anderson najavila je da, nakon 11. sezone, neće više snimati "Dosije X", pa se fanovi "nadmeću" u pokušajima da pogode da li će ovo biti konačan kraj priče, ili će Skali "ubiti" pa će Molder morati sa drugim partnerom ili partnerkom, ili čak sam, da traga za istinom koja je "tamo negde".

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube

Ostale vijesti