Solomunov miljenik ponovo dolazi u Banjaluku

Autor:

Hot Cue radio show i Restricted tim Vam predstavljaju, Space Motion-a, DJ zvijezdu koji će u petak 15. decembra nastupiti u banjalučkom klubu Fabrique.

0
A- A A+

On je DJ i producent sa više od 15 godina godina iskustva i aktivacije na svjetskoj muzičkoj sceni. Njegovi setovi su spoj različitih stilova, prvenstveno progressive house-a, techna i dubokog tech-house. Jednostavnije rečeno, jedinstevena energije inkorporirana u višesatni miks.

Njegova produkcija broji mnoštvo izdanja, od kojih su neka, poput “Hold me baby” i “Run”, objavljenja za Glasgow Underground. Pored tih izdanja Space-ove trake našla su se i na lejblovima Manual Music/MNL, I AM DIFFERENT, One Of A Kind, Bonzai, Disguise Records, Ying Yang, Creed i The Vibe Guide.

Za njega slobodno možemo reci da je jedan od Solomunovih miljenika, budući da na svojim setovima Solomun redovno zavrti jedanu od Motion-ovih traka.

Space Motion, pored uspješne producentske i DJ karijere, vodi i organizuje dobro poznatu klupsku večer “Obssesion”.

"Što se gostovanja tiče izdvojili bi smo njegove nastupe na velikim fest-ovima poput Sziget, Air Nation i EXIT-a, i nastupe u klubovima, "VIP room" and "Le Queen" u Parizu, "Yalta club" u Sofiji, i klubovi u Nanning-u, Hong Kong-u, Guangzhou and Shenzhen-u. Ako na sve to dodamo da je Space Motion gotovo svaki put uvrsten je uvršten na TOP10 MixMag Adria listu naboljih regionalnih izdanja, onda je jasno o kojoj muzičkoj veličini je ovdje riječ", kažu organizatori.

Te večeri kao lokalna podrška nastupiće DJ-evi Davor Billyc, Stefan Wee i Wade Newhouse. Cijena ulaznice, za ovaj događaj, je 7 KM, i moći će da se kupi na ulazu kluba.

Prijatelji ovog događaja su EastCode, Gradski FM I klub Fabrique.

Ostale vijesti